Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gadgets 15 apr 2020

Razer introduceert de perfecte earbuds voor Pokémon fans!

Earbuds zijn tegenwoordig niet meer weg te denken. Met name de draadloze earbuds zijn in vele soorten en maten te scoren. Wanneer je het beste van het beste wilt, dan zijn de Apple Airpods nog altijd de beste keuze. Maar als je een keer iets anders wilt, dan heeft Razer iets tofs voor je.

Razer is namelijk in China de samenwerking aangegaan met The Pokémon Company en brengt daar een speciale set draadloze earbuds op de markt. En het mooie van dit alles? In plaats van je standaard oplaadcase krijg je een Pokéball waar je de oordopjes in bewaart en oplaadt.

De Razer Pokémon draadloze earbuds

De draadloze earbuds van Razer komt in China op 16 april op de markt en de set gaat dan iets van 110 euro kosten. De vraag is echter of ze ook naar Europa toekomen. Op dit moment lijkt het echt een Chinese aangelegenheid. Maar wellicht dat je het ooit eens via eBay binnen kunt halen. Verwacht daarnaast ook niet de beste kwaliteit. Dit is een product dat voornamelijk draait om de Pokémon-licentie en het gadgetgehahlte daarvan. Zo is er bijvoorbeeld geen active noise canceling in het product voorzien. Daarnaast gaan de oordopjes met drie uur niet extreem lang mee. Je kunt ze wel vier keer opladen in Pokéball. Op die manier kun je genieten van vijftien uur muziek. Mochten we ooit weer kunnen vliegen, dan kun je daar dus wel een flinke reis mee doorkomen.

Draadloze Earbuds Razer Pokémon
Draadloze Earbuds Razer Pokémon (Afbeelding: Razer)
draadloze earbuds
De samenwerking tussen Razer en Pokémon (Afbeelding: Razer)

Naast het feit dat de draadloze earbuds geleverd worden in een speciale houder, is ook het product zelf speciaal. Het is namelijk een Pikachu-geel geheel, waarbij je kijkt naar de billen van het schattige personage. Op die manier kunnen omstanders zien dat je je muziek via iets anders dan de Apple Airpods binnen neemt. Het is lekker gadget-achtig. En zo’n Pokéball kun je natuurlijk ook perfect aan de buitenkant van je tas hangen, waarbij vast niet iedereen door heeft dat het onderdeel is van een duurdere gadget. Kortom, erg tof om te hebben, hoewel we ons afvragen of het de prijs waard is.

Reageer op artikel:
Razer introduceert de perfecte earbuds voor Pokémon fans!
Sluiten