Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Tech 2 mrt 2019

De Razer Phone 2 nu tijdelijk in prijs verlaagd

Wie graag een spelletje speelt op zijn smartphone, doet er verstandig aan om een goede telefoon in huis te halen. Op de markt zijn er nu een aantal interessante zogenaamde gamephones beschikbaar. Zo testten we de ROG Phone van Republic of Gamers. Een indrukwekkende smartphone. En ook van de Razer Phone 2 schreven we een review. Ook die smartphone viel in de smaak, hoewel de foto’s die je er mee kon nemen niet heel erg sterk waren. Mocht je destijds getwijfeld hebben, dan is er nu een goede reden om alsnog naar de telefoon te kijken. In de maand maart wordt hij met een mooie korting verkocht.

De Razer Phone 2 voor een prikkie

De Razer Phone 2 is namelijk te koop voor 549,99 euro. Dat is een flinke daling, omdat hij eerst voor 999,99 euro werd verkocht. Dat is dus bijna vijftig procent korting. En daar krijg je een flink fijne smartphone voor met heel wat mogelijkheden om op te gamen en bijvoorbeeld Netflix te kijken. De Razer Phone 2 maakt onder andere gebruik van een scherm met een refreshrate van 120 Hz.

Razer Phone 2

Mocht je de telefoon al hebben, dan is er ook goed nieuws. Android 9.0 Pie is nu beschikbaar voor de Razer Phone 2. Alle nieuwe modellen worden daarmee uitgerust, waardoor je er gelijk mee aan de slag kunt.

Android 9.0 Pie biedt een aantal verbeteringen ten opzichte van eerdere versies van het besturingssysteem. Onder meer bevat de nieuwe versie bediening met gebaren via Google Assistant, interactieve app-functionaliteit en zoekfunctie, verbeterde accuduur, privacy-functies inclusief beperkingen van apps op de achtergrond, functies voor ‘digitaal welzijn’ die smartphone-verslaving moeten tegengaan en video-opnames in 4k met 60 fps. Ook moet de update er voor zorgen dat de batterij langer mee gaat. Dus kun je nog langer gamen en langer genieten van Netflix. Wil je meer lezen over smartphones? Kijk dan eens hier.

Reageer op artikel:
De Razer Phone 2 nu tijdelijk in prijs verlaagd
Sluiten