Jelle van Es
Jelle van Es Tech 10 jan 2018
Leestijd: 2 minuten

Verander je Razer Phone in een laptop met Project Linda

Vorig jaar werd de Razer Phone gelanceerd. Een krachtige smartphone, die met krachtige specificaties en een mooi scherm er voor zorgt dat je game- en multimedia-ervaringen op je smartphone nog beter zijn. Mocht je zo’n device in bezit hebben, dan is het nieuwste project van Razer, dat zij op de CES 2018 hebben aangekondigd, er eentje om in de gaten te houden.

Razer onthult bizar concept

Het gaat om Project Linda en het koppelt de kracht van de Razer Phone aan een laptop. De Razer Phone is darbij het hart van deze laptop of docking station. Op het moment dat je de telefoon koppelt, dan functioneert de telefoon als een touchpad en kan hij tegelijkertijd bij bepaalde apps als een soort tweede scherm functioneren. Het laptop scherm is dan het hoofdscherm en werkt eigenlijk zoals je van een Android-based laptop gewend zou zijn.

De laptop wordt voorzien van een 13,3 inch Quad HD touchcreen, waarmee je dus je mobiele games-ervaring op een relatief groot scherm tovert. Uiteraard kun je in dit geval ook artikelen schrijven via het toetsenbord en kun je er uiteraard een muis aan koppelen. Verder wordt de laptop voorzien van 200 GB aan interne ruimte, waardoor je er apps, media en offline backups van je telefoon kunt opslaan. Ook wordt de laptop voorzien van een batterij, waarmee je je Razer Phone ook nog eens kunt opladen.

Project Linda met Razer Phone

Het is niet voor het eerst dat Razer de CES aangrijpt om een nieuw, high-end, project aan te kondigen. In voorgaande jaren kwamen ze bijvoorbeeld met een laptop met drie schermen, de highend dunne gaminglaptop Razer Blade en de Razer Forge TV, die je in 2015 op een hoogwaardige manier games liet streamen naar je televisie. Het is nog niet bekend wanneer de laptop van Project Linda daadwerkelijk uitkomt. Zodoende hebben we ook nog geen idee hoeveel je zou moeten betalen voor dit stukje hardware. Afbeeldingen van Project Linda met de Razer Phone vind je hieronder.

Razer Phone Project Linda

Dit is lang niet de enige bizarre gadget die tijdens CES 2018 is onthuld. Check ons uitgebreide dossier voor alle onthulde gadgets, auto’s en software. Waaronder de nieuwe gaming muis van Steelseries.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Verander je Razer Phone in een laptop met Project Linda
Sluiten