Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 14 mrt 2019

Razer komt met nieuw toetsenbord, muis en headset op de markt

Razer is een bedrijf dat van oudsher het moet hebben van high-end gaminggear. Vandaag de dag brengt het bedrijf ook smartphones, laptops en meer uit, maar de basis blijft nog altijd belangrijk. Vanaf vandaag heeft het bedrijf een drietal nieuwe producten op de markt gebracht, die vooral geschikt zijn voor prijsbewuste gamers. De producten zijn nog steeds premium, maar wel iets goedkoper dan wat er nu in de lijn beschikbaar is.

De Razer BlackWidow

De Razer BlackWidow is het nieuwe toetsenbord van het bedrijf. Hij is voorzien van veel functies die ook in de BlackWidow Elite zitten en is uitegerust met de Green Mechanical Switches van het bedrijf. Daarmee krijg je een duidelijke feedback en klikgeluid. Dat is dus niet heel handig wanneer je op kantoor wilt gaan schrijven, maar voor gamen is het super handig. Elke toets heeft een levensduur van rond de tachtig miljoen toetsaanslagen.

De BlackWidow is voorzien van Razer Chroma met een keuze uit 16,8 miljoen kleuren voor individuele verlichting van toetsen, bestuurbaar via Razer Synapse 3. De Razer Blackwidow krijgt een adviesprijs van 129,99 euro. Ter vergelijking: De Blackwidow Elite kost nu 179,99 euro.

De Razen Kraken

Momenteel heb je al de Razer Kraken Pro V2 op de markt. De Razer Kraken is daar de opvolger van. Het is een headset die je kunt zien als een instapmodel, waarbij je verbinding maakt van een 3,5 mm audiokabel. Daardoor is hij voor zowel de pc als de andere platformen geschikt. De Razer Kraken is voorzien van een oorscherpvulling met cooling gel en is zodoende lang te gebruiken. Ook kent hij een inschuifbare microfoon met verbeterde eliminatie van achtergrondgeluiden.

Razer

De Razer Kraken is nu te koop voor 79,99 euro en dat is 10 euro minder dan de Kraken Pro V2.

De Razer Basilisk Essential

De Razer Basilisk Essential moet gewoon een goede gamemuis gaan zijn. Hij kent in totaal zeven configureerbare knoppen met Razers Mechanical Mouse Switches, goed voor rond de twintig miljoen klikken. Hij heeft verder een optische sensor met 6.400 dpi en ondersteunt Razer Chroma. De Razer Basilisk is voor 49,99 euro te koop.

Razer

Alle producten zijn vanaf nu te bestellen in de Razer Store. Later komen ze ook in de ‘gewone’ winkels terecht. Wij hebben de producten inmiddels thuis. Dit weekend kun je een aantal reviews verwachten. Wil je meer lezen over alles dat met gaming te maken heeft? Kijk dan hier.

Reageer op artikel:
Razer komt met nieuw toetsenbord, muis en headset op de markt
Sluiten