Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 20 dec 2018

De Razer Turret is een draadloze toetsenbord-muiscombinatie voor de Xbox

Als je aan gaming op de spelcomputer denkt, dan gaan de gedachten snel uit naar een controller. Deze kan veel, maar heeft tegelijkertijd ook een paar beperkingen ten op zichte van de pc. Op een pc kun je met je muis vaak net wat preciezer schieten en kun je het toetsenbord gebruiken om berichten naar je medespelers te sturen. Als je je games op de Xbox One speelt, dan kun je binnenkort aan de slag met de Razer Turret. Een draadloze toetsenbord- en muiscombinatie waardoor je nog beter kunt gaan spelen.

De Razer Turret

Het handige aan de combinatie is dat je een enkele dongle hoef te gebruiken in je Xbox One, waarmee de muis en toetsenbord vervolgens kan worden verbonden. Via een 2,4 GHz draadloze verbinding moet dat zonder problemen gaan. En de batterij van de Razer Turret gaat zo’n veertig uur mee, waardoor je lang genoeg kunt gamen. Ook maakt de Razer Turret gebruik van de Razer Chroma-technologie, waardoor je de devices kunt voorzien van lichtjes uit de 16,8 miljoen kleurenopties.

Razer Turret

Het toetsenbord van de Razer Turret-combinatie is voorzien van de Razer Mechanical Switches. Deze zijn duurzaam en betrouwbaar met een levensduur van 80 miljoen toetsaanslagen. Een speciale Xbox-toets opent direct het Xbox One-dashboard. De meegeleverde muis is gebaseerd op de Razer Mamba Wireless. De muis heeft een 5G optische sensor en Razer Mechanical Mouse Switches met een levensduur van 50 miljoen muisklikken. Ook kun je de muis naast je toetsenbord op schoot leggen, zodat je niet met een extra tafeltje hoeft te gaan klooien.

Razer Turret

Naast het feit dat je de combinatie voor de Xbox One kunt gebruiken, is hij ook te koppelen aan de pc. Op die manier sla je dus twee vliegen in één klap. De Razer Turret moet in het eerste kwartaal van 2019 gaan verschijnen en krijgt in de Verenigde Staten een adviesprijs van 249 dollar.

Wil je meer lezen over gaming? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Reageer op artikel:
De Razer Turret is een draadloze toetsenbord-muiscombinatie voor de Xbox
Sluiten