Jelle van Es
Jelle van Es Tech 27 aug 2017

Maak kennis met de Razer Wolverine Ultimate Controller

Als je een fanatieke gamer bent, op de Xbox One of pc speelt en op zoek bent naar een hele dikke controller, dan is de Razer Wolverine Ultimate wellicht iets voor jou. De nieuwe controller van Razer gaat een prijskaartje van 179,99 euro krijgen, maar belooft daar wel veel goeds voor terug.

Maak kennis met de Razer Wolverine Ultimate Controller

Het meest opvallende, althans op het eerste gezicht, is dat de controller dezelfde kleurenaanpassingen functie krijgt als dat we van de Razer Chroma-line up kennen. Dat betekent dat je kunt instellen wat voor kleuren je controller geeft wanneer er iets in een game gebeurt. Met name op de pc zul je merken dat er speciale instelling daarvoor zijn. Als je wordt aangevallen, kun je bijvoorbeeld er voor kiezen dat je controller rood oplicht. Op die manier heb je een extra indicatie van wat er om je heen gebeurt.

Verder zijn de triggers en d-pads van de Razer Wolverine Ultimate afneembaar en kun je instellen hoe hoog of hoe laag ze zitten. Ook kun je ze dus vervangen wanneer je er niet tevreden over bent. Verder heb je de mogelijkheid om aan je knoppen en triggers bepaalde commando’s mee te geven. Zeker de extra triggers kun je op die manier voorzien van combinaties om zo in vechtgames makkelijker een grab uit te voeren. Of om in een shooter met één druk op de knop gelijk 180 graden te draaien.

Tot slot zit er gewoon een 3.5 mm mic ingang op de controller, zodat je je bestaande headsets er op aan kunt sluiten. De Razer Wolverine Ultimate komt in september uit en is in de shop van Razer te koop. Check ook onze review van de Cooler Master MasterKeys Lite, of lees waarom WWE 2K18 een van de meest vermakelijke games van dit jaar wordt.

Razer Wolverine Ultimate

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Maak kennis met de Razer Wolverine Ultimate Controller
Sluiten