Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Tech 27 sep 2017

Agressief door papieren vliegtuigjes en andere (ochtend)humeurige reacties van lezers

Waar zouden we zijn zonder onze lezers? Precies, helemaal nergens. Jullie zijn cabaretier, eindredacteur en filosoof ineen. Deze talenten komen allemaal tot uiting op onze Facebookpagina. Hierbij een selectie van jullie grappigste en meest opmerkelijke reacties van afgelopen week over onder andere de Bluetooth hack en onze AliExpress gadgets.

Hacker-alert

Eerder deze maand werd er een beveiligingslek ontdekt in Android en Windows waardoor deze binnen tien seconden via Bluetooth konden worden gehackt.

Is het een vogel? Nee het is een hacker! We legden in ons artikel toch echt niet uit hóe je kunt hacken, maar wat de gevaren zijn van Bluetooth altijd aan laten staan. Over eigen interpretatie gesproken..

reacties

That escalated quickly

Papieren vliegtuigjes maken en gooien was leuk toen je twaalf was. Papieren vliegtuigjes op afstand besturen blijft je hele leven leuk. Een kleine onschuldige upgrade, tenminste, dat is hoe wij het zien.

Rustaaagh! We wisten niet dat je er agressief van werd. Misschien is het beter dat sommigen van ons (we noemen wel namen: Shaun Rampi) deze toys niet in handen krijgen.

Twee verkeerde benen

Een optimale Spotify playlist om makkelijker uit je bed te komen. Dat klinkt als muziek in de oren toch?

De lijst is juist gemaakt zodat mensen die daar problemen mee hebben nu wél met het juiste been uit bed kunnen stappen. We zijn bang dat Dave geen enkel juist been heeft. Balen man.

reacties

Lekker gek

AliExpress zit vol verassingen. Zo wisten we ook deze week weer een aantal pareltjes te vinden.

We weten niet wat voor winkel Patty-Lou heeft, maar als je de gadgets van deze week bekijkt dan willen wij er wel een keer komen shoppen. Vriendenkorting?

reacties

Geboren om stennis te schoppen

Innovatie hoeft er niet altijd futuristisch uit te zien. Dat bewees ook Honda met de Honda Urban EV concept: een kruizing tussen originele Civic en klassieke Mini Cooper.

Lekker stennis schoppen, maar we nemen het je niet kwalijk hoor. Het zit hem in de naam. Jij kan er ook niks aan doen dat je zo geboren bent. Verder dan dit gaan we ons niet wagen aan de nature/nurture-discussie.

reacties

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Agressief door papieren vliegtuigjes en andere (ochtend)humeurige reacties van lezers
Sluiten