Lisanne Beijen
Lisanne Beijen | LinkedIn Tech 13 sep 2017

Geïndoctrineerde lezers, BlingBling-Russen provoceren en andere reacties van lezers

Waar zouden we zijn zonder onze lezers? Juist, helemaal nergens. Jullie zijn cabaretier, eindredacteur en filosoof ineen. Deze talenten komen allemaal tot uiting op onze Facebookpagina. Hierbij een selectie van jullie grappigste en meest scherpe reacties van afgelopen week.

Kindermishandeling gesignaleerd

De Segway is een echte innovatie flop: een oplossing voor een niet bestaand probleem. Naast alle praktische missers is het rijden op het apparaat in het openbaar ook nog eens echte killer voor je imago.

”Nee nu plakken ze er absurd grote bakke voor om kinderen rond te rijen die in de opvang zitte.” – Noortje Hagenaars

We schrokken toen we deze reactie lazen. Een kreet naar hulp zo op social media en voor iedereen te lezen. We hebben direct een melding gemaakt van deze kindermishandeling. Die arme kids. Nu al getekend voor het leven..

reacties

Smakeloze reactie

Sommige mensen kunnen hele avonden vol lullen over wijn en bier, anderen doen dat over water. Serieus. Een watersommelier is een ding. Afgelopen week schreven we over een kraan met waterfilter die je kraanwater nog puurder laat smaken dan mineraalwater. Het water liep niet bij iedereen in de mond.

“Puurder dan mineraalwater, dus het is water waar helemaal niks in zit en wat dan echt nergens naar smaakt. Lekker hoor.” – Ewoud Kuijvenhoven

Ewoud heeft duidelijk geen goed palet voor het proeven van water. Jammer hoor. Het water uit deze kraan ziet er namelijk helder uit, heeft een frisse ronde geur en een diepe nasmaak met een beetje noot-achtige tonen. Je weet niet wat je mist man. We hoeven dat gore kraanwater van jou in ieder geval niet te proeven. ‘Wat dan echt nergens naar smaakt’. Geen smaak? We zouden onze tandenborstel er nog niet mee schoonspoelen.

Een lezer in het verzet

Een veelbesproken onderwerp op de WANT-redactie (en elders) is de inham die de nieuwe iPhone X voorop het scherm heeft. Bijna iedereen is het eens over de look van deze inham.

”Dat het lelijk is is gebaseerd op jullie eigen mening…” – Piet Baarslan

Piet analyseerde ons artikel en kwam tot de conclusie dat we onze mening er in hadden verwerkt. Shit, je hebt onze laffe poging tot indoctrinatie door! Maar zeg nou zelf, meneertje verzets-reaguurder, die inham is toch ook lelijk?! Onze ogen doen er zelfs een beetje pijn van, op een puur objectieve manier dan he.

reacties

Van provoceren moet je leren

Wat zou jij doen als zo veel geld had dat je het moest verdelen over vier verschillende banken? Sommigen kopen er de nieuwste iPhone ingelegd met diamanten en gemaakt van 24K-goud voor. Die mate van extravagantie kan bijna alleen maar ontstaan en bestaan in Rusland.

”Diamanten op een telefoon?! Zijn jullie nou helemaal belazerd! Bloeddiamanten op een wegwerpartikel?! Het is al erg genoeg hoe mensen in Afrika misbruikt worden om diamant uit de mijnen te halen. Dan zou diamant toch minimaal alleen in duurzame artikelen verkocht mogen worden en niet als wegwerpartikel voor de rijken. Te schandalig voor woorden!!” – Gerty Tan Joppen

We zijn het helemaal eens met dat het een gestoord product is. Maar beter blijf je een beetje onder de radar Gerty. Je wilt geen ruzie hebben met BingBling-Russen die hun neus niet ophalen voor een bloeddiamantje meer of minder op hun wergwerp-iPhone. Critici schijnen naar een heropvoedingskamp gestuurd te worden nabij een diamantmijn. Toeval?

We WANT You in our special club

Het kan je niet zijn ontgaan dat de iPhone X gisteren is gepresenteerd. In de aanloop er naartoe hebben we al het een en ander geschreven over het uiterlijk van de smartphone, zoals we eerder in dit artikel al noemden.

”Ik vind hem lelijk” – Paula Den Butter

Piet bespeurde onze subtiele mening over het toestel eerder al. We gingen met de billen bloot: hij had ons door. Dat wil niet zeggen dat onze WANT-indoctrinatiemethode waarbij we byte voor byte onze lezers proberen beinvloeden niet werkt. Paula is hier het bewijs van. Welkom bij de club girl!

reacties

Meer lezen over smartphones, smarthome, gaming,gadgets, cars en meer (ja dat wil je)? Houd dan WANT.nl in de gaten voor de laatste updates, zoals bijvoorbeeld deze vetste (ja wij vinden het de vetste) toepassingen van Apple´s ARKit.

Reageer op artikel:
Geïndoctrineerde lezers, BlingBling-Russen provoceren en andere reacties van lezers
Sluiten