Autofetisjisten, schizofrene OnePlus-liefhebbers en andere bizarre reacties van lezers

Waar zouden we zijn zonder onze lezers? Precies, helemaal nergens. Jullie zijn cabaretier, eindredacteur en filosoof ineen. Deze talenten komen allemaal tot uiting op onze Facebookpagina. Hierbij een selectie van jullie grappigste en meest opmerkelijke reacties van afgelopen week.

Apple: maak me gek

Na maanden therapie, paniekmomenten en zeker vijf emmers gevuld met tranen zijn we eindelijk over de Galaxy Note 7 (R.I.P.) heen. Nu blijkt dat er exemplaren van de iPhone 8 Plus open zijn gespleten tijdens het opladen.

”Splitgate ?” – Yasin Ozdemir

We wilden er nog geen naam aan geven maar ‘Splitgate’ is zeker een toepasselijke. Een nieuwe afspraak bij de psycholoog staat alweer op de planning.

reacties

Verliefd op het Volkswagenbusje

Autoliefhebber of geen autoliefhebber: bijna iedereen houdt van Volkswagens klassieke Microbus. Eind augustus verschenen er beelden van de beroemde Microbus in een wel heel bijzonder nieuw en elektrisch jasje.

”Als bus-o-fiel…. JAAAAAAA!” – Guust Van de Wetering

We snappen dat je jezelf bus-o-fiel noemt. De ontkenningsfase. Er is namelijk ook een officiele naam voor, namelijk mechanophilia. Daar rust best een taboe op (vinden we niet zo gek), maar good for you dat je hier zo open over bent!

Multifunctionele topper

Je kent Dyson waarschijnlijk als het merk van de hand-droog-blazers bij toiletten of als stofzuigermerk. Omdat het hele Dyson-kantoor al spik-en-span is gaat de stofzuigerfabrikant zich richten op het ontwikkelen van elektrische auto’s.

”Zuigt die ook gelijk heel de straat schoon?” – Yasin Ozdemir

Een auto die ook stofzuigt. Klinkt als een multifunctionele gadget die de Lidl had kunnen bedenken. Mocht Dyson je idee niet goed genoeg vinden kun je hem altijd nog achterlaten in de ideeënbus van onze Deutsche freunden.

Vrienden voor het leven

Het mag duidelijk zijn dat we enorme fan zijn van AliExpress: de Chinese website waarop je de meest bizarre en belachelijke gadgets kunt kopen. Een van onze redacteurs (we noemen geen namen) moet bijna een groter appartement gaan huren omdat de AliExpress opslag uitpuilt #geldverspilling. Afgelopen week ging het buiktasje dat lijkt op een ehm, buik, viral.

”@Rick Uitvlugt wat verdien jij nou met model staan? – Leo Nieke”

Mocht je het tasje nog niet hebben gezien, check hem dan snel hier en oordeel zelf of Leo Nieke en Rick nog bevriend zijn na dit ‘compliment’. Auch.

reacties

Team Harm

Een OnePlus 5 JCC ter waarde van 559 euro winnen, wie wil dat nou niet? Wij daagden jullie op onze Facebook-pagina uit om de leukste reactie achter te laten om deze smartphone te machtigen. Om het eerlijk te laten verlopen mocht iedereen éen keer meedoen.

In de foto hieronder zie je dat Harm maar liefst vijf reacties achterliet. Als zichzelf. Niet zo slim hè Harm. Daar trappen we natuurlijk niet in, een schizofrene OnePlus-fan.

reacties
Reageer op artikel:
Autofetisjisten, schizofrene OnePlus-liefhebbers en andere bizarre reacties van lezers
Sluiten