Lisanne Beijen
Lisanne Beijen | LinkedIn Tech 11 okt 2017

Vriendjes van de popo, AliExpress-haters en andere reacties van stoutmoedige lezers

Waar zouden we zijn zonder onze lezers? Precies, helemaal nergens. Jullie zijn cabaretier, eindredacteur en filosoof ineen. Deze talenten komen allemaal tot uiting op onze Facebookpagina. Hierbij een selectie van jullie grappigste en meest opmerkelijke reacties van afgelopen week, onder andere over Netflix.

Het is ook nooit goed..

Google heeft met de Pixel 2 de smartphone op de markt gebracht met de beste camera. Ondanks dat dit een topding is, kun je altijd nog wel wat aanmerken op de software, de kleur, of in dit geval op de naam.

”@Eduard Keler Camera waar mee je kunt bellen… – Stephan Jacques”

Bedankt voor je suggestie Stephan. ”Camera waarmee je kunt bellen” bekt alleen nét wat minder lekker dan Pixel 2. Misschien vinden ze de door jou voorgestelde naam wel catchy bij Huawei. Dat is namelijk toch al niet uit te spreken.

Netflix

De popo is je vriend

De politie heeft een app ontwikkeld waarmee burgers door het spelen van een spel kunnen helpen bij het opsporen van gestolen auto’s. Een tof idee! Daar is alleen niet iedereen het mee eens.

”De zogenaamde ‘Snitchcoins’ kun je vervolgens inwisselen voor ‘zonder-fucking-knipperlicht-afslaan’ credits. Later dit jaar zal het platform ‘ScotuPlaza’ gelanceerd worden om onderling te ruilen.” – David Michielen

Het is logisch dat als je gezocht wordt voor autodiefstal of andere delicten (*kuch* David M.), je niet een lach op je gezicht krijgt van deze app. Maar je weet wat ze zeggen: houd de popo bevriend, dan zijn die snitchcoins zo verdiend.

Netflix

Lekker mee bemoeien

Netflix wordt in november een hele euro duurder. Is dit oké of niet? Daarover postten we een poll op onze Facebookpagina.

”Al verdrievoudigen ze het: ut zal mij een biet zijn. Dat ik geen lidmaatschap heb kan aan mijn onverschilligheid bijdragen…” – Jacco Bloemers

Het verbaast ons niet dat ‘ut je een biet zal zijn’ aangezien de prijsverhoging van Netflix je helemaal geen biet aangaat. Geef je ook wel eens je mening over de nieuwe iOS 11 terwijl je zelf Android gebruikt? Ja, dat dachten we dus al ;-).

Je bingewatch-sessies worden binnenkort ietsje prijziger.

Geplaatst door Want.nl op zaterdag 7 oktober 2017

Die laat zich door niemand intimideren

Maandag schreven we over de controversiële sleepwet en het referendum dat er hoogstwaarschijnlijk gaat komen. Sommige mensen maken zich druk om de wet en anderen…

”Kan mij niks schelen. Heb niks te verbergen, ben over al open en eerlijk over. En dat durf ik ook best recht in iemands gezicht te zeggen. Boeit me niet wie het is en hoe hoog hun zogenaamde functie is.” – Eva Zoutman

Zo, die is zeker niet bang! Gelukkig houdt de sleepwet niet in dat je jezelf face-to-face hoeft te verantwoorden tegenover Mark Rutte, Eva. Dat scheelt.

Wie aan AliExpress zit, zit aan ons

Dat wij fan zijn van de Chinese webshop AliExpress mag duidelijk zijn. Voor alle Hollanders die van gratis houden schreven we over de manieren waarop je gratis artikelen via AliExpress kunt ontvangen. Ali = top.

”Heb pasgeleden nog tempered glass screenprotectors besteld bij ali. Heb nooit geweten dat tempered glass van plastic werd gemaakt xD ” – Anoniem

Ben je ooit in China geweest, onze gewaardeerde anonieme lezer? Daar is glas gewoon heel anders. Geef niet Ali de schuld.

Reageer op artikel:
Vriendjes van de popo, AliExpress-haters en andere reacties van stoutmoedige lezers
Sluiten