‘Nintendo verkoopt meuk’ en andere opmerkelijke reacties van lezers

Waar zouden we zijn zonder onze lezers? Juist, helemaal nergens. Jullie zijn cabaretier, eindredacteur en filosoof ineen. En dat komt allemaal tot uiting op onze Facebookpagina. Hierbij de grappigste en meest gevatte reacties van afgelopen week.

Redacteur moet betere eindredactie voeren

Wij schreven een artikel over dat het kopen van de Huawei P10 een loterij is. Er zijn namelijk verschillende RAM-modulen in de Huawei P10 gestopt en zou het opslaggeheugen in snelheid variëren. Geen goede zaak, maar dat betekent nog niet dat wij in deze berichtgeving typefouten mogen maken.

“Huawei wilt dat elke consument… Is wil. … Misschien wilde deze redacteur het stukje iets te snel plaatsen? ?” – Berno van der Wal

Thanks Berno, wij hebben redacteur Mark van Woerden even goed aangepakt.

Nintendo verkoopt meuk

De mini SNES komt er naar alle waarschijnlijkheid aan. Wij deden alvast een oproep voor 10 games die we maar al te graag op deze kleine console terugzien. Veel lezers waren enthousiast met onze keuze en over de komst van de mini NES. Rogier denkt daar anders over ;-).

“Rogier! Hier zit Mario kart op, toch?” – Joe Carpenters

“Ja, die ouwe….16 bit variant. Beter koop je een Raspberry. Drie keer beter dan deze meuk die Nintendo laatste tijd verkoopt.” – Rogier van Lokven

“Koop zelf. Heb je al gedaan. OWNED.” – Joe Carpenters

Wij zijn best tevreden over de Nintendo Switch Rogier. Check vrijdag ons WANT Report over Mario Kart 8 Deluxe maar.

mario kart 8 deluxe

Apple snapt niets van Apple Watch

Het lukt ook Apple niet om de Apple Watch om iedere pols te krijgen. Waarom lees je hier. Onze intelligente lezers snappen dit.

“Die snappen er ook niks van he Mark Altena.” – Max Bolink

Inderdaad Mark, Apple snapt er niks van.

Goedkoop shoppen op AliExpress is onbegrijpelijk

Shoppen op AliExpress wordt in Nederland steeds populairder. Maar hoe werkt deze dienst precies en is het wel veilig? Wij leggen alles wat je moet weten uit in onze speciale AliExpress WANT Guide. Toch blijft het onwaarschijnlijk dat je (goede) producten voor een prikkie koopt en praktisch geen verzendkosten betaalt.

“Soms is het onbegrijpelijk, ik had laatst iets besteld dat gratis verzonden werd en kwam aan via postnl als aangetekende. Dat kost volgens mij toch zo’n 7 euro ?” – Marcelina Veth

Inderdaad Marcelina, dit kost normaal gesproken zo’n 7 euro. Wij duiken binnenkort in dit mysterieuze vraagstuk. Stay tuned!

Laten we lekker link gaan doen

In onze Gaming WANT Rubriek bespraken wij deze week groot nieuws. Ducktales 1 en 2, Darkwing Duck en Talespin zijn dankzij ‘The Disney Afternoon Collection’ terug op de PlayStation 4, Xbox One en pc.

“Ik ben de dreiging die flappert door de nacht! Ik ben de kauwgom die onder je schoen blijft plakken! Ik ben Darkwing Duck! Laten we lekker link gaan doen” – Heert Heerlijkheid

Wat een heerlijk momentje nostalgie Heert Heerlijkheid. Heb je de game al gespeeld?

Deze oplossing had er 25 jaar geleden moeten zijn

Bridgestone zette de (fiets)wereld afgelopen week op zijn kop door luchtloze fietsbanden te presenteren. In 2019 moet jij ze onder je fiets kunnen monteren. Daar zijn onze oudere lezers niet blij mee…

“Ha ha! Hadden 25 jaar eerder moeten hebben. Al dat gedoe met lekke bandjes.” – Twan Baeten

We horen je Twan, wij snappen het ook niet! Iets met technologische vooruitgang…

Bridgestone luchtloze fietsbanden

#trendsetter

Soms komen er van die speakers voorbij waarvan je denkt… WAUW! Zoals deze betonnen speakers die zowel voor jou als je buren een aanwinst zijn. Een onmisbare gadget voor de early adopters.

“Rob Eichhorn, trendsetter???” – Mike Droogendijk

Blijkbaar hadden we al eerder bij Rob moeten aankloppen. Trendsetter die je bent!

Reageer op artikel:
‘Nintendo verkoopt meuk’ en andere opmerkelijke reacties van lezers
Sluiten