Lisanne Beijen
Lisanne Beijen | LinkedIn Tech 25 okt 2017

Een woedeaanval door mobiele providers, fobie voor Tesla en andere heftige reacties van lezers

Waar zouden we zijn zonder onze lezers? Precies, helemaal nergens. Jullie zijn cabaretier, eindredacteur en filosoof ineen. Deze talenten komen allemaal tot uiting op onze Facebookpagina. Hierbij een selectie van jullie grappigste en meest opmerkelijke reacties van afgelopen week, onder andere over mobiele providers en een nieuwe functie van WhatsApp.

Up to no good

Een nieuwe functie van WhatsApp laat je in real-time zien waar je vrienden zijn. Een handige functie wanneer je iemand bent kwijtgeraakt tijdens koningsdag of wanneer je iemand wilt meeten maar je niet precies weet waar je uithangt. Aan de reacties te zien is niet iedereen blij met deze functie.

”Ik hoop dat je deze functie uit kunt zetten…” – Rob In

Je hoéft je locatie niet te delen als je dat niet wilt hè? Alleen heb je jezelf met deze opmerking wel een beetje verdacht gemaakt.

reacties

Dakloos vs. iPhone-loos

De iPhone X wordt op 3 november verkocht maar de pre-orders openen op 27 oktober. Wij waren benieuwd wie van jullie zijn best gaat doen morgen om dit jubileum-model in bezit te krijgen.

”Sorry, dat bedrag is al gereserveerd voor m’n hypotheekaflossing.” – Chris Verschoor

Tsja, Chris, een woord: prioriteiten.

Bang voor Tesla

Een jaar lang gratis Tesla rijden: het kan nog steeds! Als je antwoord geeft op het duurzame dilemma en op de onderste link in het artikel klikt. Wie wil dat nou niet?!

”Ik wil eigenlijk wel antwoorden, maar ben bang om een Tesla te winnen..” – Glenn Hakkers

Als je oprecht bang wordt van het winnen van een jaar lang gratis Tesla rijden dan willen we niet weten wat er gebeurt wanneer je een rat ziet. Over aanstellers gesproken..

reacties

Is het een telefoon of ..

Vorige week schreven we over een fidgetspinner die ook een telefoon is, of een telefoon die ook een fidgetspinner is. Lekker multifunctioneel dus. Een lezer heeft nog een bijzondere feature van de telefoon ontdekt.

”In de vorm van een inlegkruisje” – Ronny Boerboom

Erg verwarrend, je hebt helemaal gelijk. De volgende keer als we iemand zien bellen kijken we voor de zekerheid nog een keer om of hij een inlegkruisje tegen zijn oor gedrukt heeft of dat het toch deze spinnende telefoon is.

Rustaaaagh

Op onze Facebookpagina stelden we jullie de vraag welke mobiele provider jullie favoriet is. Dit zorgde voor de nodige reacties. Sommige meer overdreven dan anderen (bereid je voor op een extreem lange reactie waar we zelfs delen hebben uitgeknipt).

”Allemaal veel te duur. 100 Tv zenders en allemaal bagger programma’s. Geen mogelijkheid zelf je zenders te bepalen. Dus ik heb het goedkoopste van het goedkoopste. (…) Ik wil geen hotter then my daughter of aanverwante tokkie programma’s, of temptation (weak souls) island of kijken naar andere aandacht tekort komende zielepieten. (…) En mtv….wanneer wordt dat weer MUZIEK TV? (……..) ” – Sander Bressers

Well, that escalated quickly. We hoeven de vraag ‘wil je er over praten’ niet te stellen, want dat is wel duidelijk. Rustaaaaagh.

Reageer op artikel:
Een woedeaanval door mobiele providers, fobie voor Tesla en andere heftige reacties van lezers
Sluiten