Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Tech 6 sep 2017

AldiLidlAction-haters, WANT-lovers en andere reacties van bijzondere lezers

Waar zouden we zijn zonder onze lezers? Juist, helemaal nergens. Jullie zijn cabaretier, eindredacteur en filosoof ineen. Deze talenten komen allemaal tot uiting op onze Facebookpagina. Hierbij een selectie van jullie grappigste en meest scherpe reacties van afgelopen week.

[listicle]

Een fanboy in ontkenning

Voor onze rubriek WANT Famous spraken we radio-dj Coen Swijnenberg over de rol van technologie in zijn leven. Waar sommige mensen snel starstruck zijn, hebben anderen daar (op het oog) totaal geen last van.[/listicle]

”Ken mij die koen munkenberg nou schelen.” – Bas Fuchs

Koen wie? De hevig aangedikte nonchalance spat van deze reactie af. Je hoeft je niet groot te houden hoor. Wij hebben ook een poster van Coen Swijnenberg boven ons bed.

reacties

[listicle]

Liever een goed idee dan een halve zin

Sommige mensen (Koen Brouwer met zijn Flowerplugs) hebben echt een top idee, anderen denken dat ze er een hebben. Zie je het verschil?[/listicle]

”Zou nog geniaaler zijn geweest als blijkt dat na hij de cente heeft gebeurt voor beste idee dat er wietplante uit zoude groeien.” – Job van Deursen

Deze beste vrind had waarschijnlijk al een aantal groene toeters opgerookt. Bedankt voor je (halve) input. We zullen er niks mee doen.

[listicle]

He did not just say that..

We krijgen op Facebook de nodige reacties op onze artikelen. Sommige nuttig, sommige grappig en andere kritisch. We luisteren natuurlijk aandachtig en proberen het niet te persoonlijk op te vatten. Maar wie aan de Action, Lidl en Aldi zit, die zit aan ons.[/listicle]

”Het voordeel van deze troep is dat je het ook niet kan kopen. Als voldoende mensen dit doen verdwijnen ze vanzelf. De macht van de consument.” – Walter Decleyre

We weten dat het voor sommige mensen lijkt alsof we slechts een computer zijn, maar dat is niet zo. Achter deze woorden zit een redactie van vlees en bloed dagelijks te genieten van het extra comfort en de gemakken die al het moois van de Aldi, Lidl en Action met zich meebrengen. Niet te vergeten het geld dat we dankzij deze toppers overhouden voor bier in het weekend.

Deze reactie raakte ons diep in het hart. Troep?! Ga je mond spoelen met zeep, Walter!

reacties

[listicle]

Met WANT de schoolbanken in

Op onze Facebookpagina komen we, naast AldiLidlAction-haters, ook mensen tegen die nieuw zijn met technologie. Dat vinden we leuk en die mensen leren we graag wat bij. De les van deze week ging over waterkokers.

”Oplossing voor de hete kraan” – Melco Zevenbergen

Iemand kwam er deze week achter dat de waterkoker de oplossing is voor de hete kraan. Dat we zo’n openbaring anno 2017 nog mogen meemaken. Mooie dingen.

[/listicle]

reacties

[listicle]

Liefde voor iedereen, maar vooral voor ons

Om af te sluiten hebben we deze week een reactie waarvan ons hartje sneller ging kloppen. Het was geen reactie op een artikel maar een berichtje op onze tijdlijn, gewoon omdat het kan.

reacties

Gerard wenst iedereen een fijn weekend. Jij ook een fijn weekend! Al vinden we het wel een beetje verwarrend dat je ook groetjes doet namens Fred. Zo werkt dat niet helemaal Geer. Weer wat geleerd.

Ook de onderstaande lezer wilde zich nog even positief uitlaten over onze AliXpress-rubriek.

”Heb ze allemaal even terug zitten lezen. Leuk rubriekje.” – Dianne Bruens

Dank dank. Maar niet te positief he, straks worden we hier nog arrogant.

[/listicle]

reacties

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
AldiLidlAction-haters, WANT-lovers en andere reacties van bijzondere lezers
Sluiten