Ilona Braam
Ilona Braam | LinkedIn Apple 18 feb 2019

Zo kan je nieuwe iPhone je vriendschappen verpesten

Inmiddels lopen er al behoorlijk wat mensen rond met een iPhone Xs, Xs Max en iPhone Xr, die kunnen genieten van al de nieuwe camera features van de smartphones. Volgens een Apple reclame moet je echter oppassen met één van de features, omdat deze mogelijk voor problemen zou kunnen zorgen met je vrienden. In de reclame zien we echter ook weer dat je de feature kunt gebruiken om diezelfde problemen mogelijk weer op te lossen.

iPhone Xr bokeh problemen

De reclame begint met twee moeders die op de iPhone Xr van één van de vrouwen (moeder 1) kijken naar een foto van het zoontje van de iPhone gebruikster. Uiteraard is deze super schattig en is alles koek en ei, totdat moeder 2 bemerkt dat er iemand op de achtergrond van de foto wazig is gemaakt. Hier is natuurlijk het populaire bokeh effect aan het werk en als moeder 2 erachter komt dat het om haar zoontje gaat, is er natuurlijk “trouble in paradise”.

Apple reclame iPhone Xr

Wie bokeht nou iemands zoontje?

Ze is namelijk hoogst verontwaardigd dat iemand haar kind zou bokehen (??) en bokeh is spontaan ook een werkwoord geworden. Moeder 2 zou namelijk nooit iemands kind bokehen en kan zich niet voorstellen dat iemand dat zou doen. Gelukkig heb je op je iPhone Xr echter controle over het scherptediepte-effect en demonstreert moeder 1 hoe je makkelijk de wazigheid weer kunt weghalen. Moeder 2 blijft echter niet amused.

Net zoals op de iPhone Xr, kun je natuurlijk ook aan het spelen gaan met bokeh op de iPhone Xs en Xs Max. Maar je doet er zoals je ziet beter aan om voorzichtig met het effect om te gaan. In de tussentijd is Apple weer hard aan het werk aan de nieuwe iPhone line-up van 2019.  Een betrouwbare bron had onlangs echter slecht nieuws over de iPhone XI.

PhoneArena

Reageer op artikel:
Zo kan je nieuwe iPhone je vriendschappen verpesten
Sluiten