+Record Player: schitterende platenspeler brengt vinyl en streaming samen

Vinyl afspelen met je platenspeler is hartstikke tof, maar soms wil je ook gewoon je favoriete Spotify-playlist streamen. De +Record Player schiet je op een smaakvolle wijze te hulp.

+Record Player: oud en nieuw komt samen met platenspeler

Platenspelers zijn helemaal terug. Niet alleen als onderdeel van de gemiddelde hipster-huiskamer, maar ook als praktische gadget. Je ziet het alleen al aan de verkoop van vinyl. Het schiet allemaal omhoog. En terecht. Waar hypes als casettebandjes niks toevoegen, bieden platenspelers echt toegevoegde waarde.

Soms wil je echter gewoon even doorwerken, zonder je LP te moeten omdraaien. Bovendien kun je moeilijk elke nieuwe plaat aanschaffen. Oftewel, Spotify heeft ook absoluut bestaansrecht. Maak je echter geen zorgen, want we hebben weer een pareltje gevonden. De +Record Player brengt beide werelden op een ingenieuze manier samen.

+Record Player Kickstarter platenspeler

Met deze platenspeler van +Audio kun je ook gewoon je favoriete tracks streamen. Het high-end apparaat is voorzien van een flinke speaker, versterker en andere onderdelen die je nodig hebt om een flink geluid te produceren. Zo klinkt zowel die oude plaat van je vader als je favoriete Spotify-playlist altijd kraakhelder. Van Bluetooth en Apple Airport Express tot Chromecast Audio: alles is ingebouwd.

+Record Player Kickstarter platenspeler

Design om van te kwijlen

En tja, het design spreekt voor zich. De doorzichtige kap, het houten randje: oud en nieuw komt samen op een smaakvolle manier. Is er dan ook slecht nieuws? Dat hangt geheel van je budget af. Het prijskaartje van 700 dollar, omgerekend 580 euro, valt gezien wat je ervoor krijgt zeker mee. Maar ja, het blijft veel geld. Voor andere houtsoorten zul je nog wat extra moeten neerleggen.

Het doel op Kickstarter is al overschreden, dus je weer in ieder geval zeker dat dit hebbeding in november in je huiskamer staat. Althans, zover je daar nog vanuit kunt gaan op Kickstarter. Ach, de passie spat in ieder geval van de campagne af. We raden je dan ook absoluut aan de verhalen van de makers te lezen. Je krijgt meteen zin om zelf een klassieker af te spelen!

Check ook dit geniale apparaatje, waarmee je waar je ook maar bent naar je favoriete LP’s kunt luisteren. Hier hebben we nog wat gadgets verzameld voor iedereen die van vinyl houdt.

Reageer op artikel:
+Record Player: schitterende platenspeler brengt vinyl en streaming samen
Sluiten