Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 25 nov 2020

Red Dead Online nog niet geprobeerd? Vanaf 1 december komt hij los uit

Red Dead Redemption 2 was zonder twijfel één van de mooiste games die in 2018 uitkwam. En vandaag de dag geldt het nog altijd als een topgame, die met Red Dead Online een interessante online modus heeft.

En mocht je op zoek zijn naar een nieuwe game om online te spelen, dan is het een idee om los te gaan met Red Dead Online. Zeker nu de online modus vanaf 1 december als een losstaande game wordt uitgebracht.

Red Dead Online wordt een losse game

Wanneer Red Dead Online als losse game wordt gelanceerd, betaal je daar 4,99 euro als een introductieprijs. Die prijs geldt overigens tot en met 15 februari en daarna betaal je er 19,99 euro voor. Binnen de game heb je dan weer de mogelijkheid om het singleplayer-verhaal van Red Dead Redemption 2 te kopen, wanneer je daar de behoefte aan hebt. De nieuwe losse game komt met alle bestaande gameplay-upgrades die de laatste tijd zijn uitgebracht, waaronder de Bounty Hunter Expansion. Deze bevat nieuwe Prestigious level uitrusting en vaardigheden om te ontgrendelen, evenals nieuwe bounty targets, waaronder Legendary Bounties, en een nieuwe 100 Rank Outlaw Pass.

Red Dead Online
Jagen of beschermen? (Afbeelding: Rockstar Games)

De verschillende Bounty Hunter Missions die je deze week doet in Red Dead Online levert dubbele XP op. Daarnaast zijn er ook extra bonussen en kortingen in de vorm van:

  • Dubbel XP bij alle A Land of Opportunities missions en Bounty Hunter missions
  • Kortingen in de Wheeler, Rawson & Co.-catalogus: 40% korting op alle outfits, inclusief Role Outfits, 30% korting op alle Paarden, Repeaters, Pistolen, de Schofield Revolver, Zadels en Improved Zadels, Jassen en Vesten
  • Nieuwe voordelen van Prime Gaming: spelers die vóór 21 december verbinding maken met Prime Gaming, ontvangen een Reward voor een gratis Breton Horse en RDO$ 100
  • Extra Prime Gaming-voordelen: een gratis Katata Coat, 6000 Naturalist XP, een gratis Wilderness Camp en 5 gratis Legendary Animal Pheromones voor spelers die hun Social Club-account verbinden met Prime Gaming

Veel te doen

Sowieso is er in Red Dead Online enorm veel te doen sinds de modus in 2019 werd uitgebracht. Wil je meer lezen over de game? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Reageer op artikel:
Red Dead Online nog niet geprobeerd? Vanaf 1 december komt hij los uit
Sluiten