Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 22 mei 2019

Red Dead Online PS4 early access content nu beschikbaar

Toen Red Dead Redemption 2 eind vorig jaar verscheen, werd er een samenwerking opgezet met Sony. De PlayStation 4-versie werd in een bundel gestopt en werd groots gepromoot. De PlayStation 4-versie was hetzelfde als de Xbox One-variant, maar bij de PS4 zou je uiteindelijk eerder toegang gaan krijgen tot bepaalde content van Red Dead Online. Vorige week werd bekendgemaakt dat Red Dead Online zijn betastatus had verlaten. En daarom krijg je als PlayStation 4-bezitter nu eindelijk toegang tot de early acces content die een half jaar geleden was beloofd.

PS4 early access content voor Red Dead Online

Het is overigens niet heel erg spectaculair. Ten eerste krijg je in Red Dead Online toegang tot de Ancient Tomahawk, die je gratis bij een Fence kunt ophalen. Ook krijg je Perlino Andalusian paard en bijbehorende equipment gratis. Handig als je een paard met veel stamina wilt scoren. Tevens is er nog gratis kleding en een aantal emotes die je zonder extra kosten kunt scoren.

Red Dead Online

Interessanter is dat je toegang krijgt tot twee nieuwe Showdown-modi voordat de Xbox One-bezitters daarmee los mogen gaan in Red Dead Online. In Make it Count krijg je een free-for-all-ervaring voorgeschoteld. Daarbij maak je gebruik van een Ancient Tomahawk en moet je het langst in leven blijven, terwijl de arena steeds kleiner wordt. Ook Last Stand is een free-for-all-modus. Potjes duren twee minuten en ook hier moet je vijanden afmaken, terwijl je zelf in leven blijft.

Daarnaast zijn er nieuwe Free Roam-missies die je kunt oppakken. Hiervoor kun je de Adler Ranch in Ambarino bezoeken of langsgaan bij Black Belle in Lemoyne. Deze zijn ook gelijk voor Xbox One-bezitters beschikbaar en moet je weer wat nieuwe uitdagingen en mogelijkheden geven.

Red Dead Online

Wil je meer lezen over wat er allemaal speelt in de wereld van Red Dead Online? Dan hebben we hier een uitgebreide overzichtspagina met alle nieuwtjes en meer.

Reageer op artikel:
Red Dead Online PS4 early access content nu beschikbaar
Sluiten