Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 21 mei 2019

Red Dead Online-speler komt mysterieus massagraf tegen

In de wereld van Red Dead Online kun je allemaal verschillende soorten avonturen beleven. Sinds kort is de game uit een zogenaamde betastatus en is er flink wat content aan de game toegevoegd. Zo kun je nu bijvoorbeeld gaan pokeren tegen andere gamers en heb je de mogelijkheid om een setting aan te vinken waarbij het minder loont voor andere spelers om jou af te knallen. Maar als we kijken naar deze nieuwe video lijkt het er op dat er in de game nog heel wat fouten zitten. Of dit massagraf van paarden in Red Dead Online moet een nieuwe feature gaan zijn.

Apart massagraf in Red Dead Online

In de video zien we hoe een speler zich bij het treinstation van Valentine bevindt. Vlak voor zijn neus ziet hoe hij een berg aan paarden dood liggen in een luguber beeld. De onderstaande video laat zien hoe vreemd dat is.

Het lijkt er op dat dit een bug is en lijkt samen te komen met andere rare dingen die spelers het afgelopen weekend hebben meegemaakt. In andere speelsessies lieten spelers weten dat er in hun wereld geen mensen of dieren waren. Enkel hen die bij een winkel wat te koop hadden, waren in de game te vinden. Buiten dat leek het er op dat spelers in een grote spookwereld terecht waren gekomen.

Anderen geloven in de theorie dat het een verwijzing is naar iets dat in 1899 had plaatsvonden. Toen slachtte ene Charles Winchester 30 paarden nadat een man die op een zwart paard reed de ketting van zijn vrouw had gestolen. Daarvoor kreeg de man uiteindelijk de doodstraf omdat het een misdaad tegen de dieren was.

Hoe dan ook, het is een raar gezicht waarvan we eigenlijk hopen dat het vooral een foutje van de game was. Wil je meer lezen over gaming? Bezoek dan hier onze overzichtpagina.

Reageer op artikel:
Red Dead Online-speler komt mysterieus massagraf tegen
Sluiten