Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 23 feb 2019

Red Dead Online krijgt volgende week zijn PS4 Early Access Content

Red Dead Redemption 2 verscheen op 26 oktober van vorig jaar. Hoewel de game zowel beschikbaar was op de PlayStation 4 en de Xbox One, kregen de PlayStation 4-eigenaren bepaalde bonussen. Ook voor Red Dead Online werden die in het vooruitzicht gesteld. En nu weten we eindelijk wanneer die tijdelijk exclusieve content komt: 26 februari. Daarnaast heeft ontwikkelaar Rockstar Games ook meer bekendgemaakt over de andere updates die doorgevoerd gaan worden.

De Red Dead Online update van 26 februari

De zogenaamde PS4 Early Access Content bestaat uit de mogelijkheid om Open Target Races eerder te gaan spelen dan de Xbox One-gamers. Het is een variant op het reeds bestaande Target Races, met het verschil dat je nu in een grote open omgeving op de rug van je paard targets uitschakelt. Daarnaast krijg je eerder toegang tot de Jawbone Knife, een mes om vijanden mee neer te steken. Ook krijg je veel nieuwe kleding en drie nieuwe emotes.

Red Dead Online

Al met al dus niet heel erg veel. Gelukkig biedt de rest van de update wat meer. Zo krijg je het Fool’s Gold Free Roam Event om aan mee te doen. Daarbij draagt één speler een gouden harnas en is het aan de anderen om hem uit te schakelen om zo punten te verzamelen en het harnas overnemen. Verder komen er een aantal fishing challenges, waarbij je moet proberen de beste vis te vangen. Daarbij hoef je niet bang te zijn voor spelers die je neer willen knallen, want die kunnen je niks doen. Tot slot zijn er drie nieuwe showdown modi in de vorm van Up in Smoke, Spoils of War en Plunder, maar daar wil de ontwikkelaar later iets over vertellen.

Tot slot zijn er nog nieuwe wapens in de vorm van de Evens Repeater rifle en de Rare Shotgun om de strijd met de andere spelers aan te gaan. Dit alles komt dus op 26 februari uit. Wil je meer lezen over de game? Kijk dan hier. Heb je de game nog niet? Scoor hem dan hier!

Reageer op artikel:
Red Dead Online krijgt volgende week zijn PS4 Early Access Content
Sluiten