Red Dead Online-trailer: De Frontier Pursuits brengt nieuwe rollen

Op 10 september kun je in Red Dead Online aan de slag met veel nieuwe content. Op die dag wordt namelijk de Frontier Pursuits-update uitgebracht. Deze brengt de nieuwe rollen naar de game. Om alvast in de stemming te komen hebben we nu de trailer van de update.

De Frontier Pursuits-update van Red Dead Online

Knap het vuile werk van de wet op en eis gerechtigheid op voor de meest gevaarlijke criminelen als een Bounty Hunter, werk samen met Cripps en verander je kamp in een snelgroeiend bedrijf als Trader en zoek naar waardevolle schatten over de vijf staten als Collector. Naarmate je binnen elke Role vordert verhoogt je ranking, ontgrendel je nieuwe items, voordelen en skills om je ervaring te verbeteren. Van trucjes met je wapen tot verbeterde Eagle Eye en veel meer. De nieuwe trailer toont wat je kunt verwachten

Ook wordt de Wheeler, Rawson & Co. Club geïntroduceerd. Dit is een automatische en kosteloze manier om Rewards te ontgrendelen en te krijgen, naarmate je XP verzamelt (inclusief Role XP) in Red Dead Online. Je hoeft alleen maar te spelen om nieuwe kleding, accessoires, een speciale pistoolwrap, extra cash, gratis tonics en meer te ontvangen. Als een Wheeler, Rawson & Co.-klant, ben je automatisch ingeschreven bij de Club en alles wat je gedurende je Club Membership periode ontgrendelt – van 10 september tot 18 november 2019 – is voor altijd van jou.

Red Dead Online
The Outlaw Pass Bron: Rockstar Games

De Outlaw Pass, die op 10 september wordt gelanceerd naast de Wheeler, Rawson & Co. Club, is een upgrade die nog meer items biedt, passende bij een suave, goed-bereisde bandiet – tegen een sterk gereduceerde prijs. Voor 35 Gold Bars ontvangen leden die zich aanmelden voor de Outlaw Pass een overvloed aan Pass Rewards, waaronder exclusieve kleding, kenmerkende stijlen voor je bewapening, versiering voor je kamp, extra cash, speciale vouchers en nog veel meer. Behaal alle 70 Ranks om te profeteren van elk voordeel, waaronder bonus Gold Bar gifts die optellen tot wel 35 Gold Bars.

Wil je meer lezen over de game? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Reageer op artikel:
Red Dead Online-trailer: De Frontier Pursuits brengt nieuwe rollen
Sluiten