Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 20 feb 2019

Alleen vandaag: Red Dead Redemption 2 voor 35 euro

De beste game van 2018 is wat ons betreft Red Dead Redemption 2. Het is een game die eind oktober verscheen en enorm goed werd ontvangen. Het is een titel waar je vele tientallen uren in kwijt kan en daarbij fantastische avonturen beleeft. En als je daarna klaar bent met het singleplayeravontuur, dan kun je nog losgaan in de multiplayermodus. Die zit nu in een zogenaamde betafase en wordt langzaam maar zeker beter. Mocht je de game nog niet hebben, dan kun je hem nu voor 35 euro scoren.

Red Dead Redemption 2 voor 35 euro

Het gaat om de standaard-versie van de game. Zowel de Xbox One- als de PlayStation 4-versie is voor deze mooie prijs te koop. Het enige probleem? Je moet er snel bij zijn. Het is namelijk een zogenaamde dagdeal die bij Bol.com wordt gehouden. Na vandaag is de deal weg en betaal je straks weer meer dan 60 euro. Dus als je hem niet in oktober hebt gekocht, dan is dit het moment om hem te halen.

Red Dead Redemption 2

Weet je nog niet zeker of de game iets voor je is? Dan hebben we hier de uitgebreide review. Geen zin om door te klikken? Dan hebben we hier een mooie quote over het verhaal:

De belangrijkste reden om Red Dead Redemption 2 te spelen is toch wel het fantastische verhaal. In de game ga je aan de slag met Arthur Morgan, die lid is van de Van der Linde-gang. De game begint met een mislukte overval, waarna de bende moet onderduiken. Tegelijkertijd moet er nog steeds geld binnen komen, dus roof en jat je er op los. Tijdens de missies leer je de verschillende leden van de gang kennen en kom je er achter hoeveel diepgang er in de personages wordt gestopt en hoe leuk het eigenlijk is om met hen op stap te gaan. Toch heb je continu de spanning met de vraagstuk of en wanneer het misgaat.

Red Dead Redemption 2

Dus nogmaals: Scoor de game hier.

Reageer op artikel:
Alleen vandaag: Red Dead Redemption 2 voor 35 euro
Sluiten