Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 10 okt 2019

Red Dead Redemption 2 ziet er bizar goed uit op de pc

Op 5 november verschijnt Red Dead Redemption 2 op de pc. Dat was vorige week al onthuld. Nu hebben we de eerste screenshots en het ziet er bizar goed uit.

De nieuwe screenshots van Red Dead Redemption 2 zijn door Rockstar op hun eigen website onthuld. Naast de eerste beelden heeft men ook meer details bekendgemaakt over wat er specifiek verbeterd is aan de pc-versie.

Red Dead Redemption 2 op de pc

Red Dead Redemption 2 verscheen vorig jaar op de PlayStation 4 en de Xbox One en zag er daar al erg goed uit. Deze nieuwe versie op de pc maakt gebruik van verbeteringen. Zo is de draw distance omhoog geschroefd. Je kunt verder kijken en op die manier een beter beeld krijgen hoe je van punt A naar B moet komen. Je ziet verder je stappen nog beter in de sneeuw, wat ook kan helpen wanneer je op een bepaald dier wilt gaan jagen, er is een hogere kwaliteit op het gebied van licht en reflectie, het gras ziet er bomen uit en ook de vecht van de dieren is voorzien van meer detail.

(Bron: Rockstar Games)

Daarnaast draait Red Deead Redemption 2 op de pc in een 4K-resolutie en ondersteunt het HDR. Ook ondersteunt het specifieke multi-monitor configuraties of een widescreen setup. Daarnaast moet de framerate los worden ingesteld. Dit zijn daarbij de minimale en de aanbevolen specificaties.

Lope door de sneeuw (Bron: Rockstar Games)

Minimum Specifications:
OS: Windows 7 – Service Pack 1 (6.1.7601)
Processor: Intel® Core™ i5-2500K / AMD FX-6300
Memory: 8GB
Graphics Card: Nvidia GeForce GTX 770 2GB / AMD Radeon R9 280 3GB
HDD Space: 150GB
Sound Card: DirectX compatible

Red Dead Redemption 2
(Bron: Rockstar Games) Bron: Rockstar Games

Recommended Specifications:
OS: Windows 10 – April 2018 Update (v1803)
Processor: Intel® Core™ i7-4770K / AMD Ryzen 5 1500X
Memory: 12GB
Graphics Card: Nvidia GeForce GTX 1060 6GB / AMD Radeon RX 480 4GB
HDD Space: 150GB
Sound Card: DirectX compatible

Red Dead redemption 2
(Bron: Rockstar Games) (Afbeelding: Rockstar Games)

De pc-versie van Red Dead Redemption 2 kent ook wat extra content. Zo zijn er drie nieuwe bounty hunter missions, twee nieuwe gang hideouts, twee nieuwe treasure maps en een nieuwe missie waarbij je planten moet verzamelen. Ook krijg je nog een paar nieuwe soorten paarden en een paar wapens om mee los te gaan. Kortom, genoeg te doen straks in de pc-versie van de game.

(Bron: Rockstar Games)
Reageer op artikel:
Red Dead Redemption 2 ziet er bizar goed uit op de pc
Sluiten