Jelle van Es
Jelle van Es Gaming 7 jun 2018

Red Dead Redemption 2 krijgt toffe Collector’s Box zonder game

Het moet gek lopen als Red Dead Redemption 2 niet één van de grootste games van dit jaar gaat worden. Het is een game waar we al heel lang naar uitkijken en waarvan we eigenlijk niet kunnen wachten om er mee aan de slag te gaan. 26 oktober kan wat ons betreft niet snel genoeg komen. Voordat het echter zover is, kun je je nu alvast vergapen aan de verschillende versies die Red Dead Redemption 2 krijgt. De meest interessante daarvan is de zogenaamde Collector’s Box. Het is het ultieme verzamelpakket die je naast je game kunt kopen.

De verschillende versie van Red Dead Redemption 2

Daarmee is deze Collector’s Box een waar verzamelobject. En eerlijk is eerlijk, het is iets dat ik graag op mijn gamekamer zou hebben staan. De Collector’s Box is een flinke zwarte kist met metalen randen en sluiting en bevat een aantal toffe dingen. Zo heb je en challenge coin, een dubbelzijdige legpuzzel van 100 stukken, een bandana, een treasure map, een pin set, een catalogus van een in-game winkel, speelkaarten en verzamelkaarten. Kortom, iets dat perfect in je gamecollectie past.

Red Dead Redemption 2

Naast de gewone editie van de game zijn er ook twee luxere versies. De eerste betreft de Special Edition, die toegang geeft tot exclusieve content voor de story modus. Zo heb je de Bank Robbery Mission, waarin Arthur en een aantal van zijn nieuwe bendeleden een gedurfd plan bedenken om in te breken bij een bank in het Zuidelijke stadje van Rhodes en deze vervolgens te beroven. Ergens anders heeft de Del Lobos-bende een haciënda overgenomen – ontruim deze schuilplaats en beroof hun opslag voor een lucratieve buit. Verder krijg je een wereldkaart bij deze versie. De overige content vind je hieronder.

Red Dead Redemption 2

Daarnaast is er ook nog de Ultimate Edition, die bovenop de Special Edition je nog wat extra’s geeft voor de online modus. Hierdoor kun je bijvoorbeeld sneller in rank stijgen en je eigen kamp maken.

Red Dead Redemption 2

De verschillende versies zijn hier te scoren. Wil je nu zelf wat nieuwe games voor PS4 scoren? Dan kun je nu profiteren van heel wat mooie aanbiedingen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Red Dead Redemption 2 krijgt toffe Collector’s Box zonder game
Sluiten