Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 31 okt 2018

Red Dead Redemption 2: zo werkt de Poisonous Trail Treasure Hunt

In Red Dead Redemption 2 kun je van alles en nog wat doen. Je kunt gaan jagen, je kunt verhaalmissies doen, je kunt strangers gaan helpen en banken overvallen. Kortom, een game waarin veel mogelijk is. Eén van de dingen die je kunt doen, is het zoeken naar speciale schatten. Op verschillende momenten in de game krijg je die mogelijkheid. Daarbij is de Poisonous Trail Treasure Hunt één van de meest uitgebreide en lastigste zoektochten die je kunt ondergaan.

Om aan de Poisonous Trail Treasure Hunt te beginnen, is het belangrijk dat je de Gunslinger’s side quest hebt geactiveerd. Hiervoor reis je af naar Valentine, waar je in een bar een man vindt die je de opdracht geeft om er mee aan de slag te gaan. Het is één van de leukere sidequests die je in de game kunt vinden, dus mis hem niet. Eén van de doelwitten die je uit moet schakelen is Flaco Hernandez. Deze vind je in een hut in de buurt van Cairn Lake. In zijn hut kun je de eerste schatkaart bemachtigen en kun je echt gaan beginnen.

De Red Dead Redemption 2 Poisonous Trail Treasure Hunt Stap 1

Als je de kaart hebt, dan zie je daarop een rots die een soort gezicht heeft en een boom. De pijl geeft aan dat je van de rots langs de boom moet lopen om vervolgens in een holle boom je volgende aanwijzing te vinden. Je vindt de rots als Face Rock op de map in het gebied van Lemoyne. In de boom vind je vervolgens de volgende map.

De Red Dead Redemption 2 Poisonous Trail Treasure Hunt Stap 2

De volgende stap is een stuk lastiger als je puur kijkt naar de map. Het is een soort slang, die aan de bovenkant een soort gat heeft waar je dan een aantal stenen zit. Als ik heel eerlijk ben, snapte ik hier maar weinig van en is het eigenlijk niet te doen zonder guide. Inmiddels staan die online en weten we zodoende dat het gebied zich iets te zuid-westen van Van Horn ligt. Op de berg daar vind je uiteindelijk een soort nest met stenen, waar je een nieuwe map vindt.

De Red Dead Redemption 2 Poisonous Trail Treasure Hunt Stap 3

De derde map die je krijgt laat je een waterval zien met daarop een gat in de muur. Deze waterval bevindt zich in Elysian Pool. Dit ligt in het Noorden van de plek die je voor de vorige map moest bezoeken. Volg gewoon de rivier en ga omhoog om bij de waterval te komen. Daar kun je overigens ook een legendarische vis opvissen, dus dan sla je gelijk twee vliegen in één klap.

Eenmaal bij de waterval vind je een grot, waarvoor je een lantaarn mee moet nemen. In de grot moet je naar beneden springen en uiteindelijk bij een splitsing het rechter pad volgen. Als je in een grote kamer met natuurlijk licht komt, ben je te ver, dus let daar op. Uiteindelijk moet je gaan kruipen en vervolgens het rechterpad nemen. Je komt dan in een kamer waar je kunt gaan staan. Aan de linkerkant vind je een afgrond waar je naar toe kunt rennen en vervolgens er vanaf kunt springen. Je landt dan daaronder en moet dan een rand opklimmen. Bij een rotsblok kun je dan gaan zoeken en vind je vier goudstaven. Deze kun je voor 2.000 dollar in totaal verkopen, waardoor het echt bingo is.

Wil je meer lezen over Red Dead Redemption 2? Kijk dan hier.

Reageer op artikel:
Red Dead Redemption 2: zo werkt de Poisonous Trail Treasure Hunt
Sluiten