Jelle van Es
Jelle van Es Gaming 14 jan 2019
Leestijd: 2 minuten

Red Dead Redemption 2 is de winnaar van de WANT Gaming Awards

De laatste weken van december hebben we traditioneel gevuld met de WANT Gaming Awards. Daarbij kwamen we elke dag met meerdere terugblikartikelen op de games die het afgelopen jaar zijn verschenen. We vroegen jullie om ons te laten weten wat jullie top drie was met jullie favoriete games en daar stelden we dan prijzen tegenover die beschikbaar waren gesteld door de verschillende uitgevers. En daaruit bleek dat Red Dead Redemption 2 bij de lezers van deze website het meeste indruk heeft achtergelaten.

Red Dead Redemption 2 winnaar van de WANT Gaming Awards

Uiteindelijk hadden we iets meer dan 900 inzendingen mogen ontvangen, waar we uiteraard erg dankbaar voor zijn. Dankbaar voor de tijd die jullie hebben genomen om ons te vertellen wat jullie favoriete games zijn. Daaruit kwam duidelijk naar voren dat Red Dead Redemption 2 de game was die de meeste punten achter zijn naam kreeg.

Red Dead Redemption 2

De strijd om de tweede plaats was een stuk spannender. Daar ging het lange tijd tussen God of War en Assassin’s Creed Odyssey. Uiteindelijk wist God of War de tweede plek te bemachtigen en was Assassin’s Creed Odyssey de derde populairste game onder onze lezers.

Asassin's Creed Odyssey

De top vijf werd verder gevuld met Call of Duty Black Ops 4 en Smash Bros. Ultimate, die blijkbaar vers in het geheugen lag en dus op veel stemmen kon rekenen.

Inmiddels zijn ook alle prijzen verstuurd en hopen we velen van jullie blij te hebben gemaakt met een klein presentje voor de moeite. Niks gewonnen? Geen nood. Ook dit jaar zullen we veel schrijven over games en proberen we waar mogelijk ook wat prijsvragen te organiseren, zodat jij wellicht dit jaar ook een gratis game in huis kan krijgen.

Dan rest mij tot slot nog een dankje te geven aan de uitgevers die de prijzen beschikbaar hebben gesteld en de lezers die alle artikelen hebben gelezen. Ik kijk nu al uit naar de verkiezing van volgend jaar!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Red Dead Redemption 2 is de winnaar van de WANT Gaming Awards
Sluiten