Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 23 apr 2020

Red Dead Redemption 2 straks gratis op de Xbox One

Wanneer je een Xbox One in huis hebt en de game Red Dead Redemption 2 nog nooit hebt gespeeld, dan is het mogelijk om die game zo goed als gratis in huis te halen. Het enige wat je nodig hebt is een Xbox Game Pass.

Nu ben ik van mening dat de Xbox Game Pass een verplichte kost is op de Xbox One. Voor een bedrag van zo’n zestig euro per maand krijg je een jaar lang toegang tot de service en kun je onder andere de exclusieve games op het platform vanaf dag één spelen. En dus nu ook een game als Red Dead Redemption 2.

Red Dead Redemption 2 gratis op de Xbox One

Dus als je zo’n Xbox Game Pass hebt om op die manier een game als Gears 5, Sea of Thieves of de nieuwe Ori te spelen, dan komt Red Dead Redemption 2 als een mooi extraatje bij. De game kwam eind 2018 uit (zo lang geleden alweer) en was één van de beste games van dat jaar. De game neemt je mee naar het Wilde Westen waar je een prachtig en groots avontuur kan beleven. Dat is ook niet gek als je bedenkt dat de game gemaakt is door dezelfde partij die verantwoordelijk was voor GTA 5.

Red Dead Redemption 2
Blijft een heerlijke game (Afbeelding: Rockstar Games)

Red Dead Redemption 2 kent daarnaast ook Red Dead Online om mee aan de slag te gaan. Samen is de game op die manier honderden uren speelbaar. De game verschijnt op 7 mei. Er is alleen wel een klein nadeel aan het verschijnen van de game op de Xbox One Game Pass. Op dezelfde dag verdwijnt GTA 5 namelijk van de service. Wel kun je de game tot die tijd online aanschaffen met een korting van twintig procent als je de game wilt blijven spelen. Maar wellicht dat je na een paar maanden de game helemaal grijs gespeeld hebt. Wil je meer lezen over gaming? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Reageer op artikel:
Red Dead Redemption 2 straks gratis op de Xbox One
Sluiten