Red Dead Redemption 2 komt ook naar de pc

Eind vorig jaar verscheen Red Dead Redemption 2 en bleek het eigenlijk gelijk één van de beste games van het jaar te zijn. Het is een game die je terugneemt naar de tijd van het Wilde Westen en waarbij je een groots avontuur beleeft. De game verscheen destijds op de PlayStation 4 en de Xbox One. Vervolgens waren er lang geruchten dat de game ook naar de pc zou komen. En die versie is nu eindelijk onthuld.

Red Dead Redemption 2 naar de pc

En lang hoef je niet te wachten op de pc-versie van Red Dead Redemption 2. Op 5 november is hij namelijk al te koop. Hij is dan te halen in Rockstar’s eigen digitale winkel en de Epic Game Store. Mocht je de game per se op Steam willen spelen, dan kan dat ook. Daar verschijnt hij echter pas in december. Maar dat is nog altijd beter dan de standaard wachttijd van een jaar die bij veel games geldt die op de Epic Game Store verschijnen.

Red Dead Redemption 2
Red Dead Redemption 2 op de pc. (Bron: Rockstar Games)

De pc-versie van Red Dead Redemption 2 zouden voorzien zijn van verschillende technische upgrades, waardoor de game gebruik zou maken van de mogelijkheden die een sterke pc biedt. Daarbij moeten we wel op het woord van Rockstar Games zelf geloven, want beelden van de game zijn er nog niet. De kans is groot dat die over een week of twee verschijnt, om zo de hype voor de release wat op te krikken. Daarnaast zou de pc-versie nieuwe content bevatten in de vorm van Bounty Hunting missies, Gang Hideouts, wapens en meer.

Daarnaast zal Red Dead Online gelijk beschikbaar zijn met alle updates die tot nu toe zijn uitgebracht. Dat betekent dus ook dat je een speciale rol kunt gaan aannemen en vanuit die rol los kunt gaan. Wil je weten wat wij destijds van de console-versie vonden? Lees dan hier onze review.

Reageer op artikel:
Red Dead Redemption 2 komt ook naar de pc
Sluiten