Red Dead Redemption 2 ziet er heerlijk uit op nieuwe screenshots

Vorige week verscheen de derde trailer van Red Dead Redemption 2, die ons alleen meer enthousiaster heeft gemaakt. Het moet wel heel gek gaan lopen als dit niet de grootste en beste game van dit jaar wordt. De game ziet er heerlijk uit, de personages die in de trailer voorbij komen ogen super interessant, de setting van het Wilde Westen is enorm boeiend en de ontwikkelaar heeft er geen moeite mee om de hardheid van het leven in een bloeddorstige bende in beeld te brengen. Nu hoeft geweld niet verheerlijkt te worden, maar het is geen geheim dat er in die tijd sprake was van wetteloosheid en dat lijkt in de game goed naar voren te komen.

Nieuwe Red Dead Redemption 2 screenshots

Naast die fijne trailer, hebben we nu ook een berg aan screenshots van Red Dead Redemption 2, die de verschillende aspecten van de game laten zien.

De twee bovenstaande beelden tonen daarbij de hardheid van het leven wat ons betreft. Ze laten zien dat je soms beter je pistool kunt pakken dan een goed gesprek te voeren en dat je met brandstichting wraak kunt nemen.

Red Dead Redemption 2
Red Dead Redemption 2

De volgende twee screenshots geven ons het gevoel dat Red Dead Redemption 2 je ook momenten geeft waarbij je relatief rustig aan kunt doen. Genieten van het leven is ook belangrijk en daarbij spelen vriendschappen natuurlijk een belangrijke rol.

Met dit screenshot zien we een oude bekende in de vorm van John Marston, het hoofdpersonage van het eerste deel. Het was al bekend dat hij onderdeel was van de Van der Linde-gang. Je speelt dit deel overigens met Arthur Morgan, die ook onderdeel is van de gang en een keuze moet maken tussen zijn idealen en zijn loyaliteit.

Red Dead Redemption 2
Red Dead Redemption 2

De laatste twee screenshots tonen de verschillende omgevingen en de mogelijkheid om op een paard rond te rijden. Red Dead Redemption 2 verschijnt op 26 oktober en komt dan uit op de PlayStation 4 en de Xbox One. Wil je weten wat er nog mer gaande is op het gebied van gaming? Bezoek dan onze handige overzichtspagina.

Reageer op artikel:
Red Dead Redemption 2 ziet er heerlijk uit op nieuwe screenshots
Sluiten