Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 25 okt 2018

Red Dead Redemption 2 Review: Een game zoals je nooit eerder hebt gespeeld

#6 De conclusie

De wereld van Red Dead Redemption 2 is zoals gezegd groot, maar wanneer je eenmaal aan de game bent begonnen, dan kun je daarna met volle teugen genieten. De game kent namelijk geen laadtijden. Er zijn geen speciale cinematics die ingeladen moeten worden of andere dingen. Eenmaal binnen, dan kun je de game gewoon honderd uur achter elkaar spelen. En ook de rest van de techniek is in orde. Zo heb je te maken met een game die op een stabiele framerate loopt en waarbij omgevingen keurig worden ingeladen.

Ik kan niet wachten op verhalen bij het koffiezetapparaat

Het enige minpunt van mijn Red Dead Redemption 2-ervaring, is dat het ik het tot nu toe nog niet met anderen heb kunnen delen. Natuurlijk, ik zit in een bevoorrechte positie dat ik de game voor de release al vele tientallen uren heb kunnen spelen, maar ik kan niet wachten om straks met anderen te praten over hun ervaringen en te leren waar bepaalde speciale beesten zich begeven.

Red Dead Redemption 2 is vanaf 26 oktober beschikbaar voor de PlayStation 4 en de Xbox One. Wil je meer weten over gaming? Bezoek dan onze speciale overzichtspagina.

Reageer op artikel:
Red Dead Redemption 2 Review: Een game zoals je nooit eerder hebt gespeeld
Sluiten