Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 15 jul 2019

Red Dead Redemption 2 schittert nu ook op Spotify!

Red Dead Redemption 2 is een game die eind oktober 2018 uitkwam. Dankzij Red Dead Online, die stapje per stapje beter wordt, is de game vandaag de dag nog zeker interessant om mee los te gaan. Mocht je meer hebben met het hoofdverhaal van de game en daar goede herinneringen aan hebben, dan hebben we goed nieuws. De Red Dead Redemption 2-soundtrack is nu op Spotify en Apple Music verschenen.

Beleef de muziek van Red Dead Redemption 2

Mocht je gebruik maken van de Red Dead Redemption 2-soundtrack op Spotify dan kun je hier terecht. En gebruikers van Apple Music kunnen hier de afspeellijst bekijken. De soundtrack biedt een mix tussen originele nummers en klassiekers die opnieuw zijn uitgebracht. En daar zitten echt fantasticshe nummers bij, die je meenemen naar de prachtige momenten van de game.

Red Dead Redemption 2

De complete soundtrack van de game zoals je die op Spotify en Apple Music vindt, staat hieronder.

Unshaken – D’Angelo
Moonlight – Daniel Lanois, Daryl Johnson, Joseph Maize, Darryl Hatcher and Rhiannon Giddens
That’s The Way It Is – Daniel Lanois
Mountain Finale – Daniel Lanois
Crash of Worlds – Rocco DeLuca
Cruel World – Willie Nelson
Red – Daniel Lanois
Mountain Hymn – Rhiannon Giddens
Mountain Banjo – Rhiannon Giddens
Table Top – Daniel Lanois
Love Come Back – Daniel Lanois
Oh My Lovely – Daniel Lanois
Cruel World – Josh Homme

Kortom, heel wat mooie nummers. Vooral het nummer van D’Angelo en Cruel Worl van Willie Nelson zijn echte must-listens en brengen je terug naar de hoogtepunten van de game. En dat zijn er toch behoorlijk wat. Alleen al door het schrijven van dit bericht zijn er bij mij allemaal weer momenten uit de game naar boven gekomen. Heb je de game Red Dead Redemption 2 nog niet? Bekijk dan zeker even hier onze uitgebreide review die we destijds over de game schreven en vertelt waarom de game zo goed is.

Reageer op artikel:
Red Dead Redemption 2 schittert nu ook op Spotify!
Sluiten