Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 30 oktober 2018

Red Dead Redemption 2 Weapons: Zo vind je de beste wapens

De Red Dead Redemption 2 Weapons

In Red Dead Redemption 2 moet je regelmatig gaan knallen en daarvoor heb je natuurlijk de beste Red Dead Redemption 2 Weapons nodig om de strijd makkelijk te winnen. Een aantal daarvan krijg je automatisch als je het verhaal speelt, anderen koop je weer in de winkel of krijg je door bepaalde dingen in de game te doen. Om je een beetje op weg te helpen in de zoektocht naar de beste wapens hebben we dit handige Red Dead Redemption 2 Weapons artikel met de belangrijkste feitjes en weetjes.

Voordat we in gaan op de locaties en manieren om speciale wapens te scoren, is het misschien eerst nog even handig om te weten hoe je om moet gaan met je wapens. Als je veel knalt, is het zaak dat je genoeg Gun Oil bij je hebt. Daarmee kun je je wapens tijdens de strijd schoonmaken, zodat ze qua statistieken niet achteruit gaan. Gun Oil koop je bij de gunsmith of krijg je door dode vijanden te looten. Daarnaast is het handig om de Upgrade Holster te kopen, zodat je Red Dead Redemption 2 Weapons minder snel achteruit gaan.

Bij diezelfde Gunsmith kun je ook gelijk je wapens verbeteren. Zet er een scope op, een longer barrel of de andere dingen om de statistieken van je wapen te verhogen. Ook kun je er gelijk een Upgraded Bandolier of een Upgraded Gunbelt kopen om op die manier meer kogels bij je te dragen. Op die manier is de kans dat je zonder kogels komt te zitten een stuk kleiner. Goed, dat is de standaard info, dan is het nu tijd de verschillende beste Red Dead Redemption 2 Weapons op een rij te zetten.

Red Dead Redemption 2 Weapons: De Beste Revolver

De beste Revolver in de game is de Schofield Revolver. Deze kun je voor 84 dollar kopen bij de gunsmith. Je kunt hem echter ook krijgen door een kleine zijmissie te doen. In de dokterszaak in Valentine zijn in de achterkamer wat mensen bezig met snode zaakjes. Als je daar door het raampje kijkt, speel je de mogelijkheid vrij om de winkel te overvallen en de eigenaar te dwingen de achterkamer open te maken. Vervolgens knal je iedereen daar overhoop en jat je de Revolver en bespaar je op die manier 84 dollar. Moet je alleen wel zorgen dat je aan de sheriff ontsnapt, die waarschijnlijk na het geknal alarm slaat.

Red Dead Redemption 2

Red Dead Redemption 2 Weapons: Het beste pistool

Persoonlijk vind ik de Mauser de fijnste pistool in de game, omdat hij snel schiet en flink wat kogels in zijn magazijn heeft. Als je echter naar de statistieken kijkt, dan is de Volcanic Pistol wellicht beter, omdat die meer schade veroorzaakt. Deze is voor 150 dollar bij de gunsmith te koop.

Klik op volgende om naar stap #1 te gaan

Reageer op artikel:
Red Dead Redemption 2 Weapons: Zo vind je de beste wapens
Sluiten