Yes, het regent! Dan kun je je mooi binnen vermaken met deze reeks websites

De herfst-en wintermaanden gaan in Nederland over het algemeen met kou en regen gepaard. Weer waardoor je liever binnen zit. Nu is de vraag: wát ga je vandaag doen? Wat dacht je van deze reeks websites? Dan kom je die regenachtige dagen sowieso door.

Websites die je vermaken

Quick, draw

Wat een top site is Quick Draw. Wij zijn ons op het moment bewust van het feit dat we ook op de computer níet kunnen tekenen. Gelukkig weegt dit niet op tegen de lol die je hebt als je het speelt. Het gaat als volgt: je krijgt een opdracht om iets te tekenen binnen twintig seconden en een computer raadt wat het is. Niet voor zenuwpezen.

Weetje

Eens in de zoveel tijd kom je in zo’n situatie terecht waarin je graag met weetjes zou willen strooien. Het gesprek loopt bijvoorbeeld niet. Random Facts staat vol met weetjes die je ook daadwerkelijk wilt weten. Kort, krachtig en je leert nog eens wat.

Prince of Persia

Nog zo’n game die ons meeneemt naar betere tijden: Prince of Persia. Op deze site kun je uren spelen. Zet wel je geluid zacht of uit, anders kun je schrikken van het gezwiep van je zwaard. ‘Nuf said, spelen!

Dingen die je niet wilt hebben

The Worst Things for Sale is fantastisch. Er staan allerlei artikelen op die je eigenlijk niet hoeft te hebben. Ze zijn lelijk, te dom, totaal nutteloos of alles tegelijkertijd. Een lach tover je zonder problemen op je gezicht.

Pokémon

De hype rondom Pokémon GO is een beetje gaan liggen. Maar dat wil niet zeggen dat wij de oude variant zoals we die speelden op de Nintendo, niet meer kunnen waarderen. Op deze website kun je uren, dagen en zelfs maanden doorspelen. Niks meer aan doen.

Is er voetbal vanavond?

Op iservoetbalvanavond.nl kun je werkelijk elke wedstrijd vinden. Van het nationale team van Uruguay tot Ajax en AS Monaco. Wellicht kun je je op deze website niet uren vermaken, maar met de gevolgen waarschijnlijk wel.

Het YouTube-kanaal van WANT.nl

Duh. Check het hier.

Websites tegen verveling

Geen zin in websites? Dan kun je altijd nog een Netflix-marathon doen. Toch naar buiten? Bereid je dan voor met deze gadgets voor het najaar.

Reageer op artikel:
Yes, het regent! Dan kun je je mooi binnen vermaken met deze reeks websites
Sluiten