MonPère is het handigste reiskussen dat bestaat

Als je op reis gaat, of het nou met de de auto is, of met het vliegtuig of de bus; een lange trip is bijna nooit écht comfortabel. We hebben weer een project gespot op Kickstarter dat je reis wat gemakkelijker moet maken. En in het bijzonder het slapen onderweg. Maak kennis met het MonPère reiskussen.

Het zoveelste reiskussen?

Er zijn al ontelbaar veel reiskussens op de markt gebracht. De bekendste variant is het U-vormige kussen dat in allerlei soorten en maten te kopen is. Je kunt er een kopen gevuld met kleine piepschuim bolletjes, een soort gel-substantie of memory foam. En eerlijk is eerlijk; geen van allen bieden ze echt comfort tijdens het reizen.

reiskussen

Een nieuwe startup doet een poging om een reiskussen op de markt te brengen dat wél echt fijn is om op in slaap te vallen terwijl je in het vliegtuig, de bus of in een auto zit. De bedenkers achter het kussen genaamd MonPère wilden met dit kussen een nieuw type reiskussen op de markt brengen dat zowel comfortabel is als ‘cozy‘. Als we de foto’s mogen geloven is het beide.

MonPère: een handig kussen

Het Kickstarter-project heeft zijn doel van ongeveer 22 duizend euro al ruim gehaald. Met een opbrengst van meer dan 78 duizend euro is het dan ook zeker dat dit kussen in de productie gaat.

Het bijzonder uitziende kussen is speciaal ontworpen zodat jij in slaap kunt vallen in je favoriete slaaphouding. Het kussen heeft qua vorm wat weg van een lange arm met aan beide zijden een grote hand waar je je hoofd in kunt laten rusten. MonPère is gemaakt van stevig silicone-materiaal dat goed ondersteuning biedt.

reiskussen

Hoe het kussen werkt? Je kunt het ene uiteinde van het ding achter je rug langs of onder je arm langs binden, en de andere kant zo buigen dat je hoofd gemakkelijk in de hand kan liggen. Hiervoor kun je de vingers indivicueel buigen, maar ook de complete hand.

MonPère is gemakkelijk op te rollen. Al blijft er na het oprollen wel een groot pakketje over als je het ons vraagt. Niet een gadget die je even in je handbagage stopt. Die zit namelijk altijd al propvol. Benieuwd naar deze gadget? Dan kun je hem via Kickstarter voor 57 euro op de kop tikken.

Reageer op artikel:
MonPère is het handigste reiskussen dat bestaat
Sluiten