Rutger Houweling
Rutger Houweling Gadgets 29 okt 2017
Leestijd: 1 minuut

De beste reisstekker die al je apparaten tegelijk van stroom voorziet

Wie regelmatig het vliegtuig in stapt om een ander land te bezoeken weet hoe vervelend het is dat de elektrische spanning en de netfrequentie per land kan verschillen. Dit resulteert op een bescheiden verzameling aan reisstekkers. De stekkerdoos Bagel is dan ook een goede uitkomst voor op reis.

Ronde reisstekker laadt al je gadgets op

Uniek aan de Bagel is dat de adapter met alle stopcontacten werkt. Het maakt dus niet uit of je in Amerika, Engeland of Australië bent. Daarnaast heb je niet voor ieder apparaat een losse stekker nodig. Dat scheelt ook weer als je hotelkamer maar één stopcontact te bieden heeft.

De ronde stekkerdoos beschikt over vijf stopcontacten en twee usb-poorten. Door het ronde design kunnen alle stekkers in de Bagel worden gestoken zonder dat ze elkaar in de weg zitten. Smart thinking.

Het is natuurlijk wel een vereiste dat zo’n reisstekker handzaam is, en dat is ‘ie! Met 3,2 centimeter dik past de reisstekker in je borstzak. Je kunt kiezen tussen een witte of zwarte uitvoering, maar je mag ‘m ook van een opdruk voorzien voor als je het apparaat wil personaliseren.

Vernuftigheid is niet altijd goedkoop

Interesse? Voor 49 dollar is de Bagel hier te koop. Niet goedkoop, aangezien je voor een prikkie bij de Action ook een reisstekker kunt halen. Maar die zijn natuurlijk niet zo vernuftig. Hier vind je meer gadgets die handig zijn voor je reizen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
De beste reisstekker die al je apparaten tegelijk van stroom voorziet
Sluiten