Martijn Pijnenburg
Martijn Pijnenburg Tech 21 mei 2019
Leestijd: 2 minuten

John Wick 4 een feit: dit is wanneer we hem kunnen verwachten

Het zal je vast niet ontgaan zijn dat er weer een John Wick-film in de bioscopen draait. Ondanks het feit dat dit alweer het derde deel in de reek is, zijn fans het verhaal over de held nog niet zat. En dat resulteert in een vervolgdeel in de populaire franchise. Het vierde deel is inmiddels bevestigt en we weten ook wanneer hij gaat verschijnen!

Releasedatum John Wick 4 is een feit

In 2014 bracht voormalig stuntman Chad Stahelski zijn regiedebuut John Wick uit, met daarin Keanu Reeves als titelpersonage. Deze keiharde actiefilm werd direct een succes en momenteel draait er alweer een derde deel in de bioscoop. Ondanks dat het verhaal vrij simplistisch is blijven deze videogame-achtige films een genot om naar te kijken.

Het is daarom goed nieuws dat er nu ook een vierde deel aangekondigd is. Dit project staat gepland om in de zomer van 2021 te verschijnen, waardoor we genoeg tijd hebben om het recente John Wick 3 – Parabellum te laten bezinken. Welke acteurs er in de vierde film gaan spelen is nog niet helemaal duidelijk, maar Keanu Reeves doet in ieder geval weer mee. De altijd sympathieke acteur heeft namelijk aangegeven maar al te graag voor dit nieuwe deel terug te willen keren.

Keanu reeves netflix superheldenfilm past midnight Fortnite

Naast John Wick 4 gaan we Reeves in de tussentijd ook nog in een aantal andere films terugzien…en horen. De man heeft namelijk ook een stem ingesproken voor Toy Story 4, een animatiefilm die later dit jaar nog verschijnt. Het betreft een personage genaamd Duke Caboom, dat een fout actiefiguurtje is. We vermoeden dat het een geniale parodie op de acteur gaat zijn.

John Wick serie

Naast een vierde film gaat er ook een spin-off komen in de vorm van een serie. Dit project draagt de titel The Continental, wat verwijst naar het beruchte hotel dat in de films voorkomt. Zowel Keanu Reeves als regisseur Chad Stahelski zullen betrokken zijn, dus onze interesse is in ieder geval gewekt.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
John Wick 4 een feit: dit is wanneer we hem kunnen verwachten
Sluiten