Dit zijn de DLC-plannen na de release van Borderlands 3

Op 13 september verschijnt Borderlands 3 en kunnen we gaan genieten van een groots nieuw avontuur. De game bied je met vele verschillende locaties en vier verschillende helden om mee aan de slag te gaan al heel wat content. Maar net als bij Borderlands 2 heeft ontwikkelaar Gearbox plannen om de game na de release flink te gaan ondersteunen door middel van uitbreidingen. Tijdens een panel op de PAX West heeft de ontwikkelaar verteld wat de plannen zijn na de release van de game.

Borderlands 3 na de release

Ten eerste is het goed om te weten dat je na het uitspelen van de game een zogenaamde Guardian Rank vrijspeelt. Daarmee kun je al je stats verbeteren en is de vervanging van het Badass Rank-systeem uit het voorgaande deel. Ook speel je Guardian Tokens vrij terwijl je speelt om daarmee je skills verder te verbeteren. Als je dan denkt sterk genoeg te zijn, dan kun je de game opnieuw gaan beleven in de True Vault Hunter Mode, wat je kunt zien als een New Game+ optie. Daarin krijg je te maken met sterkere tegenstanders, maar ook betere loot als je ze weet af te knallen. Ideaal dus om de game na het uitspelen nog een keer te spelen met deze modus aan.

Op die manier kun je de aankomende weken na de release wel goed doorkomen. Er komt echter ook nieuwe content. In de onderstaande afbeelding zie je de contentagenda van het najaar en de winter. De eerste grote dlc verschijnt in februari en is onderdeel van de Season Pass. Maar daarvoor krijg je ook al twee updates.

Borderlands 3 DLC-plannen
Borderlands 3 DLC-plannen (Bron: Gearbox)

Bloody Harvest Event klinkt als iets dat rondom Halloween wordt vrijgegeven en Maliwan Takedown zou dan iets zijn dat in december zou gaan plaatsvinden. Op die manier moet er dus genoeg te doen zijn. Borderlands 3 verschijnt zoals gezegd op 13 september en is dan beschikbaar voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Wil je meer lezen over gaming? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Reageer op artikel:
Dit zijn de DLC-plannen na de release van Borderlands 3
Sluiten