Netflix maakt releasedatum After Life seizoen 2 bekend

Veel mensen kennen Ricky Gervais waarschijnlijk wel vanwege zijn geniale speech bij de Golden Globes, waar hij de filmindustrie flink belachelijk maakte. Al blijkt dat de beste man zelf ook in dat wereldje actief is. Naast stand up-comedian is Gervais namelijk ook verantwoordelijk voor het schrijven, regisseren en vertolken van de hoofdrol in de Netflix serie After Life.

Gezien het succes van de reeks zou er een tweede seizoen komen. Waar het al snel duidelijk werd dat dit in 2020 zou verschijnen, bleef een exacte releasedatum nog even uit. Al is nu bekend geworden dat de 6 nieuwe After Life afleveringen vanaf vrijdag 24 april te zien zullen zijn.

After Life seizoen 2

After Life draait om Tony, een man die sinds het verliezen van zijn vrouw weinig zin heeft om nog door te leven. Het feit dat hij niet meer bang om te sterven is zorgt er uiteindelijk echter voor dat hij meer vrijheid ervaart. Dit omdat alles eigenlijk alleen maar beter kan worden en hij kan doen waar hij zin in heeft.

In het tweede seizoen probeert Tony zijn leven weer een beetje op de rit te krijgen en daarbij ook de relatie met zijn omgeving te verbeteren. Dit blijkt echter niet zo makkelijk als dat hij gehoopt had.

Niet gratis te bekijken

Mocht jij het Netflix-aanbod niet zo de moeite waard vinden maar wel van het tweede After Life-seizoen willen kunnen genieten, dan is het echter niet mogelijk om daarvoor even een proefabonnement te nemen. Dit omdat Netflix in Nederland en België sinds kort geen proefperiode meer aanbiedt. Het kan bijna niet anders dan dat de streamingdienst dit doet om te voorkomen dat mensen enkel voor een bepaalde titel even lid worden en na de gratis maand weer opzeggen.

Meer omtrent After Life en andere Netflix nieuwtjes zijn te checken in dit actuele overzicht.

Reageer op artikel:
Netflix maakt releasedatum After Life seizoen 2 bekend
Sluiten