Ilona Braam
Ilona Braam Digital - Legacy 23 jan 2019

Deze app dwingt je kids om eindelijk eens je berichten te beantwoorden

Als je kinderen hebt, weet je dat het soms een crime kan zijn om ervoor te zorgen dat ze eindelijk eens een antwoord geven op je berichten of oproepen. Het lijkt soms alsof ze alles liever doen dan even te antwoorden. Je bent niet de enige met dit probleem en ook een vader in Engeland werd geregeld genegeerd door zijn zoon Ben. Hierop besloot hij de app ReplyASAP te maken, die degene die je probeert te bereiken gewoonweg dwingt om eindelijk eens een antwoord te sturen.

App op beide smartphones

Aan de naam van de app merk je al dat de vader redelijk gefrustreerd moet zijn geweest en als je ook kinderen (of vrienden) hebt die nooit antwoorden, zou de ReplyASAP een oplossing kunnen zijn. Het is wel zo dat degene die je maar negeert de app ook moet installeren op zijn of haar smartphone. Het moet dus wel van twee kanten komen en je kunt in je eentje helaas niks stiekem ondernemen.

wachten bij smartphone

Antwoord of hels kabaal

Maar als het je is gelukt om de app ook op de smartphone van je kids te krijgen, werkt het als volgt: wanneer je een bericht stuurt via de app wordt deze weergegeven over alles wat ze maar aan het doen zouden kunnen zijn op hun toestel. Daarbij begint de app ook een hels kabaal te maken (zelfs als de telefoon op stil staat) en dat kabaal gaat vrolijk door totdat er met het bericht wordt geïnteracteerd. Op dat moment krijg je een notificatie dat het bericht is gelezen en krijg je meteen ook de locatie te zien van waar je kids zich bevinden.

ReplyASAP app

Binnenkort ook voor iOS

Helaas is de app op het moment alleen beschikbaar voor Android gebruikers en kunnen mensen met een iPhone er niet mee aan de slag. Een iOS variant staat echter wel op de planning en zou binnen korte tijd beschikbaar moeten zijn. Android gebruikers kunnen de app binnenkort downloaden via de Google Play Store. Daar was de app eerder al te vinden, maar hij is er nu even uitgehaald wegens urgente updates.

Om het een beetje goed te maken dat je je kids gaat teisteren met luidruchtige berichten, kun je ze kennis laten maken met de Star Wars Galaxy Adventures. Deze korte films zijn de perfecte introductie tot de Star Wars films.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

ReplyASAP

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Deze app dwingt je kids om eindelijk eens je berichten te beantwoorden
Sluiten