Jelle van Es
Jelle van Es Culture 14 aug 2019

Aragorn4Life: Reserveer nu je in naam in World of Warcraft Classic

In 2004 maakte de wereld kennis met World of Warcraft. Het is een grootste MMORPG waar je in je eentje of samen met vrienden grootse avonturen kunt beleven. 15 jaar later bestaat de game nog altijd en is het geheel dankzij vele uitbreidingen en verbeteringen zeker de moeite waard. Maar op 27 augustus gaan we terug in de tijd met World of Warcraft Classic. Dat is de heruitgave van de originele game die je kunt gaan spelen wanneer je een actief abonnement hebt. Mocht je van plan zijn om die game te gaan spelen, dan heb je nu de mogelijkheid om alvast jouw naam waarmee je wilt gaan spelen vast te leggen.

Claim je naam in World of Warcraft Classic

Van de originele lancering weet ik nog dat veel spelers het leuk vonden om aan de slag te gaan met personages die zij vernoemde naar personages uit de Lord of the Rings-serie. Vandaar de flauwe woordspeling met Aragorn4Life in de titel. Als het je niet zo veel uitmaakt hoe je personage gaat heten, dan is het niet zo belangrijk om je naam te registreren. Maar als je een naam hebt waar je al meer dan tien jaar mee speelt, kan ik me voorstellen dat je daar waarde aan hecht.

World of Warcraft Classic
Battle.net Launcher (Bron: Blizzard)

Om je naam te registreren is het zaak om eerst de client van Battle.net te downloaden. Dat kun je hier doen. Vervolgens kies je daar World of Warcraft in het menu en selecteer je World of Warcraft Classic. Die ga je vervolgens installeren en wanneer dat gedaan is, kun je de game spelen. Let wel: het is niet mogelijk om de game daadwerkelijk te spelen. Wat je wel kunt doen is kiezen op welke Realm je wilt gaan spelen en maak je vervolgens je personage aan. Deze kun je al volledig gaan customizen. Ben je klaar? Dan moet je nog even wachten op 27 augustus wanneer je daadwerkelijk met de klassieke game aan de slag kunt gaan. Wil je meer lezen over gaming? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Aragorn4Life: Reserveer nu je in naam in World of Warcraft Classic
Sluiten