Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 15 jan 2020

Resident Evil 3 Remake krijgt trailer en een lading screenshots

2019 begon behoorlijk goed met de remake van Resident Evil 2. Al rond de lancering van de game was er de oproep aan uitgever Capcom om ook een Resident Evil 3 Remake te maken. Die is inmiddels al aangekondigd en nu hebben we veel nieuw beeldmateriaal

Het gaat om een gloednieuwe trailer en een lading aan nieuwe screenshots. Op die manier kom je net wat meer in de stemming voor de game die over een paar maanden uitkomt.

De Resident Evil 3 Remake komt er aan

In de trailer is er natuurlijk veel aandacht voor Jill Valentine en Nemesis. Die laatste is een gevaarlijk en sterk monster dat in de game meerdere malen terugkomt en voor veel uitdaging zorgt. Daarnaast is dit een remake met ook veel extra’s. Zo zien we in de trailer bijvoorbeeld de Hunter, een gloednieuw monster in de game. Bekijk de trailer hieronder.

Ook is er in de trailer aandacht voor een aantal personages die in de Resident Evil 3 Remake een bijrol spelen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan Brad Vickers, één van de mensen die het incident in het Umbrella Mansion uit het eerste deel heeft overleefd. Of wat te denken van Mikhail Victor, die jarenlang in het leger heeft gediend en nu er alles aan wilt doen om de mensen in Raccoon City veilig te laten evacueren. En zo zijn er nog wel een aantal anderen. Naast de trailer hebben we ook screenshots. Deze kun je hieronder uitgebreid bekijken.

Screenshots van de remake

Het is dus een behoorlijke lading aan content. Gelukkig hoeven we niet heel erg lang te wachten op de game. Resident Evil 3 Remake staat gepland voor 3 april en moet dan verschijnen op de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Wil je meer lezen over gaming? Bezoek dan hier onze uitgebreide overzichtspagina met de laatste nieuwtjes en meer.

Reageer op artikel:
Resident Evil 3 Remake krijgt trailer en een lading screenshots
Sluiten