Jelle van Es
Jelle van Es Tech 8 sep 2017

Resident Evil 7 krijgt een uitgebreide Gold Edition: durf jij het aan?

Houd je wel van een flinke portie griezelen? Dan hebben we goed nieuws voor je. Resident Evil 7, een van de engste games van dit jaar, krijgt een uitgebreide Gold Edition. Een mooie herkansing voor elke liefhebber!

Resident Evil 7 Gold Edition

Resident Evil 7 is één van de engste games die dit jaar is uitgekomen. En het is een heerlijke game om te spelen. Mocht je de game begin dit jaar gemist hebben, dan krijg je op 12 december een herkansing. Vanaf die dag kun je namelijk de zogenaamde Gold Edition van de game in huis halen.

De Gold Edition van Resident Evil combineert de game zoals we die kennen met de eerste twee dlc-uitbreidingen die inmiddels zijn uitgebracht. Ook krijg je de derde uitbreiding, genaamd End of Zoe, die nog uitgebracht moet worden, er gratis bij. Tot slot krijg je ook de Not a Hero-dlc, die overigens ook gratis beschikbaar wordt gesteld voor iedereen die de game al heeft. End of Zoe gaat los overigens iets van 15 euro kosten.

Zoals de naam al doet denken, gaat de Resident Evil 7-uitbreiding End of Zoe over Zoe en ontdek je wat er met haar is gebeurd. Je krijgt daarbij te maken met nieuwe vijanden en nieuwe gebieden en moet je al met al een tijdje bezig houden.

In Not a Hero staat de oude bekende Chris Redfield centraal. In deze uitbreiding krijg je een verhaal voorgeschoteld dat zich afspeelt na de gebeurtenissen van Resident Evil 7. Ook hier krijg je te maken met nieuwe uitdagingen. Als onderdeel van het New Umbrella-team moet Chris zijn met zijn medestrijders een nieuwe nachtmerrie overleven en er tegelijkertijd achterkomen wat er precies mis is gegaan.

Tot slot hebben we een aantal nieuwe afbeeldingen van Resident Evil 7, waarin we onder andere elementen uit de uitbreidingen vinden.

Resident Evil 7
Resident Evil 7 Xbox Game Pass

Wil je weten of de game Resident Evil 7 iets voor jou is? Dan raden we je aan om onze Resident Evil 7-review te lezen. Check ook dit bordspel, dat je absoluut niet vlak voor het naar bed gaan durft te spelen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Resident Evil 7 krijgt een uitgebreide Gold Edition: durf jij het aan?
Sluiten