‘Resident Evil 8 in de maak en komt in 2021’

Afgelopen week verscheen Resident Evil 3 Remake en kun je dus lekker losgaan op de verschillende zombies. En vorig jaar kregen we de Resident Evil 2 Remake. Maar een nieuw deel in de serie in de vorm van Resident Evil 8 zou ook niet verkeerd zijn.

Want Resident Evil 7 is alweer drie jaar oud en die game liet eigenlijk heel erg goed zien hoe leuk het is om een nieuw deel uit de reeks te beleven. Wat dat betreft zou een Resident Evil 8 ons niet vervelend uitkomen. En volgens één Twitter-gebruiker is dit nieuwe deel ook in de maak.

Resident Evil 8 in de maak

Nu is één bron eigenlijk geen bron, maar in dit geval gaat het om ene Twitter-gebruiker met de naam AestheticGamer aka Dusk Golem. Nu klinkt dit behoorlijk vaag, maar we moeten deze gebruiker wel wat krediet geven. Eerder wist hij namelijk al te vertellen dat Resident Evil 3 een Remake ging krijgen en wist hij daar ook een aantal details over te geven. Het feit dat hij nu spreekt over Resident Evil 8 is dus daadwerkelijk ergens op gebaseerd. Hij stelt dat het nieuwste deel al een tijd in ontwikkeling is. De game zou in eerste instantie gelden als Resident Evil Revelations 3, maar tijdens de ontwikkeling is de knop omgezet.

Resident Evil 8 zou nu begin 2021 moeten gaan verschijnen en wordt een titel die zowel voor de oude als de nieuwe platformen wordt uitgebracht, waardoor zoveel mogelijk gamers zouden kunnen genieten van de game. Uiteraard is dit niet officieel, maar tof zou het zeker zijn. Een nieuw deel uit de reeks kunnen we goed gebruiken.

Reageer op artikel:
‘Resident Evil 8 in de maak en komt in 2021’
Sluiten