Resident Evil: Infinite Darkness komt in 2021 naar Netflix

Netflix is langzaam maar zeker meer van games aan het houden. Met Castlevania had het al een grote titel in huis gehaald. Vervolgens heb je Dragon’s Dogma gekregen en nu wordt er naast Devil May Cry ook gewerkt aan Resident Evil: Infinite Darkness. En daarvan is nu de eerste teaser verschenen.

Resident Evil: Infinite Darkness werd tijdens de digitale versie van de Tokyo Game Show echt onthuld, nadat er al wat geruchten over de serie waren. Ergens in 2021 moet de nieuwe serie gaan verschijnen op Netflix, dus wat dat betreft is het nog even wachten.

Resident Evil: Infinite Darkness naar Netflix

Resident Evil: Infinite Darkness is overigens niet het enige project dat naar Netflix komt wanneer het om Resident Evil aankomt. Er wordt namelijk ook nog gewerkt aan een live-action serie van de reeks. Die draait om de zogenaamde ‘Wesker Kids’. Dit avontuur staat daar los van. Dit is namelijk een game die oude bekende met zich mee brengt. Zo zien we in de teaser de helden Claire Redfield en Leon S Kennedy. Wat ze precies gaan beleven, dat is nog even afwachten. Bekijk hieronder de trailer van de reeks.

Goed, we weten dus niet waar Resident Evil: Infinite Darkness over gaat. Wel weten we dat het verhaal zich afspeelt in een mysterieus landhuis. Wat dat betreft is het dus typisch Resident Evil. Er staan acht afleveringen gepland, waarbij elke aflevering je een uur zou moeten boeien. Samen met de Wesker Kids belooft het dus een mooi jaar te worden voor de liefhebbers van Resident Evil.

Ook een game

Want naast de twee series voor Netflix staat er ook een nieuwe game gepland. Het gaat om het achtste deel in de serie genaamd Resident Evil Village. Dat is een direct vervolg op het succesvolle zevende deel uit de reeks. Wil je meer lezen over gaming? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Reageer op artikel:
Resident Evil: Infinite Darkness komt in 2021 naar Netflix
Sluiten