Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 19 aug 2020

Resident Evil VII en andere games komen naar de Xbox Game Pass

Wanneer je in het bezit bent van de Xbox Game Pass, dan krijg je vanaf dag één de mogelijkheid om aan de slag te gaan met de games die Microsoft zelf uitgeeft. Zo kon je gisteren op de pc Flight Simulator 2020 beleven.

Maar er komen ook regelmatig games op uit die al een tijdje beschikbaar zijn. Zo kun je de Xbox Game Pass zien als een ideale tool om wat oudere games te beleven. Aankomende periode kun je bijvoorbeeld aan de slag met Resident Evil VII.

Nieuwe games naar de Xbox Game Pass

Op de website van Microsoft is een nieuwe update geplaatst met de games die je binnenkort binnen de Xbox Game Pass binnen kunt halen. Naast Flight Simulator kun je sinds gisteren aan de slag Spiritfarer op de pc en Xbox One. Een andere game die deze week verschijnt is Battletoads. De reeks stamt oorspronkelijk uit de tijd van de NES en is een titel die diverse soorten gameplay met elkaar combineert. Denk daarbij aan knokken met vijanden en het doorlopen van levels met platform-elementen.

Battletoads
Battletoads komt er aan (Afbeelding: Microsoft)

Verder kun je vanaf morgen met de Xbox Game Pass op de pc aan de slag met games als Crossing Souls en Darksiders: Genesis. Op dezelfde dag verschijnt ook nog eens Don’t Starve: Giant Edition, maar die komt ook uit op de Xbox One. Dit is een game die geldt als één van de eerdere indie-hits en komt met de grote uitbreiding op het origineel. Op 21 augustus kun je op beide platformen aan de slag met New Super Lucky’s Tale, wat een ode is aan de 3D-platform-games van weleer.

Xbox Game pass line up
De verschillende games die er aan komen (Afbeelding: Microsoft)

Drukte

De week daarop wordt pas echt interessant met twee nieuwe releases voor de Xbox Game Pass. Het gaat daarbij om de eerste episode van de verhalende game Tell Me Why op 27 augustus. En een dag later verschijnt Wasteland 3. Beide games zijn zowel op pc als op de Xbox One te spelen. En tot slot hebben we in dit lijstje nog Resident Evil VII. Deze is vanaf 3 september speelbaar op de pc en Xbox One. Wil je meer lezen over gaming? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Reageer op artikel:
Resident Evil VII en andere games komen naar de Xbox Game Pass
Sluiten