A de Jong
A de Jong | LinkedIn Gaming 3 apr 2017

Land je eigen Space X Falcon 9 in deze verslavende retro game

SpaceX, het ruimtetransportbedrijf van Elon Musk, is erin geslaagd om een tweedehands raket te lanceren en weer te laten landen. Dat kun je nu ook zelf proberen in de simpele maar verslavende retro game SpaceX Falcon 9 Lander.

Nostalgie

De landing van de SpaceX-raket is een doorbraak in de ruimtevaart. De SpaceX Falcon 9 Lander is dat niet in de game-industrie. Neemt niet weg dat de game hoe dan ook even moet worden gespeeld.

SpaceX Falcon 9 Lander is een retro game die doet denken aan het tijdperk dat gratis games op internet nieuw en cool waren. Het doel is om een Falcon 9 te laten landen op een platform, zonder dat je de boel opblaast. Lastiger dan het klinkt.

Om de raket te navigeren, gebruik je de pijltjes of de letters WASD op je toetsenbord. Als je te veel brandstof gebruikt, word je te heet en crash je. Als je te veel stuwkracht gebruikt, crash je. En als je naast het platform landt natuurlijk ook.

Deze retro game is niet alleen verslavend, ook frustrerend

We kunnen je vertellen dat het een behoorlijk pittige game is. Zelf hebben we er 78 keer over gedaan om de raket uiteindelijk te landen. Probeer het zelf hier en hou je toetsenbord vooral heel.

Ben je alleen van de ‘serieuze’ games? Lees dan meer over de vijf beste games die de komende maanden uitkomen.

Reageer op artikel:
Land je eigen Space X Falcon 9 in deze verslavende retro game
Sluiten