Daniel Koster
Daniel Koster Gaming 10 dec 2016

Je (game)dromen komen uit: deze retro gameconsole is 28 consoles in één

Toen wij laatst op de nieuwe Mini-NES mochten spelen waren we verkocht. Even weer terug je kindertijd induiken en nostalgische games spelen is heerlijk. Het probleem is alleen het aanbod.

Je favoriete spelletjes van vroeger spelen

Wanneer je de Mini-NES koopt komt-ie met dertig spellen. Daar raak je op een gegeven moment op uitgekeken. Dat betekent een nieuwe console kopen met andere spellen. En daarna nog één. Dat dacht jij! Maak kennis met de RetroEngine Sigma.

Een gameconsole uit je dromen

Deze retro gamingconsole komt rechtstreeks uit je wildste game-dromen gelopen. Het apparaat is van vijftien spellen voorzien, maar dat is niet waarom wij zo fan zijn. Jij kunt namelijk via je smartphone en tablet allerlei andere spellen op de console installeren.

Je zult het niet geloven, maar het gaat om spellen van 28 consoles. Ja, 28! Aangezien het apparaat van Wifi is voorzien zet je die erop en kun je naar hartenlust gamen. Spellen van de NES, Atari, Game Boy en meer zijn zo bespeelbaar:

De leven is compleet

Wat het verhaal afmaakt, is dat je al je (oude) controllers ook nog op het apparaat kunt aansluiten. Er zijn twee usb-ingangen en nog één micro-usb-ingang. Van je oude NES- of Nintendo 64-controller tot je (draadloze) PlayStation-controller en meer: ze werken allemaal!

Hebbon?!

Dat kan. Voor zeventig euro heb je ‘m al thuis, en dan zijn de verzendkosten inbegrepen. Het enige minpuntje is dat-ie pas in maart wordt geleverd. Ach ja, dan heb je de komende tijd nog iets om naar toe te leven. Of je vermaakt je gewoon met Super Mario Run voor je iPhone.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Je (game)dromen komen uit: deze retro gameconsole is 28 consoles in één
Sluiten