Revolutionaire Core bezorgt draadloos stereogeluid vanuit één speaker

Compacte draadloze speakers zijn de laatste twee jaar uitermate populair geworden en elke audio-fabrikant produceert er één. Het enige nadeel. Ze voldoen nog niet aan de eisen dat een stereo-speakersysteem moet hebben. De kwaliteit van het geluid is meestel niet écht bijzonder. Prima voor in de slaapkamer, keuken of tijdens een picknick in het park, maar voor in woonkamer zijn ze nog niet bedoeld. En daar gaat de ‘Core Wireless Speaker System’ verandering in brengen.

want-core-speaker-3

 
Dankzij de zogenoemde ‘Acoustic Holography’ technologie heb je geen twee high-end speakers meer nodig om een zuiver stereo geluid in je woonkamer te creëren. Het vermogen dat uit de Core komt is zo’n 120 Watt en kun je ‘m via Bluetooth en Wifi aan je muziekspeler koppelen. Dat is uiteraard wat we willen. Zo min mogelijk kabels, een zo klein mogelijk systeem, dat revolutionair is. De Core is overigens ook via bewegingen te bedienen. Zwaai je met de hand over de speaker heen dan zal-ie het volgende nummer in de lijst afspelen. Of je dit veel gaat gebruiken is de vraag, maar het is wel vernuftig.

De Core heeft via het crowdfundingplatform Indiegogo het beoogde doel al lang behaald. Het apparaat zal vanaf de zomer van 2015 voor een bedrag van 470 euro verkrijgbaar zijn. Tijdens de crowdfundingperiode is-ie voor iets meer dan driehonderd euro hier te bestellen.

want-core-speaker-4

want-core-speaker-5

Reageer op artikel:
Revolutionaire Core bezorgt draadloos stereogeluid vanuit één speaker
Sluiten