Jeroen Kraak
Jeroen Kraak | LinkedIn Deals 26/08/2020

Ring Fit Adventure voor Nintendo Switch is hier eindelijk weer verkrijgbaar

Afgelopen maanden waren de Nintendo Switch en de game Ring Fit Adventure moeizaam verkrijgbaar. Nu zijn ze er weer.

Tijdens de coronacrisis is het lastiger dan ooit om goed te kunnen sporten. Sportscholen zijn weliswaar weer open, maar verschillende apparaten zijn gesloten. Bovendien kunnen we het ons goed voorstellen dat je nu af en toe liever drukke plaatsen zoals een sportschool vermijdt, of wellicht zit je in thuisisolatie vanwege een vakantie of een (mogelijk) coronageval. Dan is Ring Fit Adventure voor de Nintendo Switch een goede optie om alsnog in vorm te komen.

Ring Fit Adventure is weer verkrijgbaar

Het is de afgelopen tijd (en nu nog steeds) moeilijk om aan Ring Fit Adventure te komen. Als het al op internet wordt aangeboden, vragen aanbieders vaak woekerprijzen, van soms wel 150 euro. Dat terwijl de adviesprijs veel lager is. Gelukkig is Ring Fit Adventure nu eindelijk weer voor een normale prijs verkrijgbaar: 76,99 euro op Bol.com. Dat is natuurlijk inclusief de game en de ring.  De verkoper is Bol.com zelf, dus je hoeft niet ongerust te zijn over de aanbieder.

Een goed alternatief voor sporten

Natuurijk moeten we toegeven dat Ring Fit Adventure natuurlijk niet de meest charmante manier van sporten is. Vooral als je jouw Nintendo Switch bij het raam hebt staan, kunnen voorbijgangers misschien wel even omkijken. Toch is de game een goed alternatief voor sporten. Je kunt alle spieren in je lichaam trainen en zelf de intensiteit bepalen van de oefening. Zo blijft het zelfs voor de sportieveling toch een uitdaging om een oefening te volbrengen. Bovendien zie je vooraf hoelang een uitdaging duurt en hoeveel calorieën je verbrandt.

En ja, we hebben het zelf getest. Ring Fit Adventure werkt echt om in vorm te blijven. Zelf kan ik de spierpijn na de eerste keer nog goed voelen. De grote tip is om gewoon dagelijks één of twee oefeningen te doen. Natuurlijk heb je voor de game wel de Switch nodig. Die is voor 319 euro verkrijgbaar en heeft een betere accuduur dan de vorige versie.

Wil je het laatste nieuws over de Nintendo Switch lezen? Bezoek dan deze pagina.

Reageer op artikel:
Ring Fit Adventure voor Nintendo Switch is hier eindelijk weer verkrijgbaar
Sluiten