Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Home 07/01/2020

Ring komt met een serie aan slimme buitenlampen

Ring ken je waarschijnlijk wel van de reclames op televisie waarmee je doodgegooid wordt. Het bedrijf is voornamelijk bekend van zijn slimme deurbel, maar is daarnaast flink aan het uitbreiden. Nu heeft het bedrijf een serie aan buitenlampen aangekondigd.

Deze nieuwe buitenlampen komen bovenop de reeds bestaande Floodlight, welke er voor zorgt dat de tuin wordt verlicht bij beweging om op die manier inbrekers af te schrikken. De nieuwe producten zijn er voornamelijk bedoeld om de tuin van sfeerverlicht te voorzien.

De slimme buitenlampen van Ring

Ten eerste komt een een soort slimme gloeilamp die je plaatst in een normale socket plaatst. Ze zijn vooral bedoeld voor buiten gebruik. Daarbij functioneert de lamp bij temperaturen tussen de -20 en 40 graden. Dat moet op zich dus geen probleem zijn in Nederland. Mocht je echter liever een slimme lamp binnen willen hebben, dan werkt dat ook. Je moet alleen wel een zogenaamde Ring Smart Lighting Bridge hebben om de lampen op aan te sluiten, waarna je ze vervolgens van afstand kan bedienen. Deze lampen krijgen in de Verenigde Staten een adviesprijs van 14,99 dollar.

Solar Floodlight (Bron: Ring)

Daarnaast komt Ring ook met een paar alternatieven die werken op zonne-energie. Het gaat om de Solar Floodlight en de Solar Pathlight. De floodlight is een licht dat werkt op zonne-energie en aangaat wanneer er iemand bij het licht in de buurt komt. Deze lamp is wel minder sterk dan de standaard floodlight, maar heeft dus het voordeel dat hij zonder batterijen werkt. De Solar Pathlight is een lamp die je langs je pad plaatst of in de tuin en in de avond de tuin van licht voorziet. Zeker bij een grote tuin op de zomeravonden is dat een fijne gadget. De Solar Floodlight gaat in de Verenigde Staten 89,99 dollar kosten, terwijl de Pathlight van Ring voor 39,99 dollar wordt gekocht. In dat laatste geval koop je er waarschijnlijk wel een paar, dus onderaan de streep is dat wel een investering.

Solar Pathlight (Bron: Ring)

Wil je meer lezen over de producten van Ring? Kijk dan hier.

Reageer op artikel:
Ring komt met een serie aan slimme buitenlampen
Sluiten