Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Home 17 apr 2020

De Ring Video Doorbell 2 is nu voor de helft van de prijs te koop

Mocht je in deze tijden regelmatig televisie kijken (wat bij mij dankzij mijn vrouw het geval is), dan is de kans groot dat je redelijk simpel wordt van de reclame voor de Ring Video Doorbell 2. Een slimme bel, waardoor je kunt zien wie er voor je deur staat wanneer je bijvoorbeeld op vakantie bent (haha, alsof we ooit nog op vakantie gaan…).

Goed, de belangrijkste reden om zo’n slimme deurbel in huis te halen ontbreekt, want we zijn nu veel vaker thuis. Dus we hoeven niet langer meer te kijken op onze telefoon wie er voor de deur staat. Wellicht dat de maker daarom besloten heeft om de Ring Video Doorbell 2 voor de helft van de prijs in de verkoop te doen. Dan wordt het geheel weer een stuk interessanter.

Ring Video Doorbell 2 met korting

Want waar de Ring Video Doorbell 2 normaal 199 euro kost, daar betaal je er nu (tijdelijk) 99 euro voor. Dat is dus de helft van de prijs en dat maakt het geheel in één keer een stuk interessanter. Zeker ook met het oog op de toekomst, wanneer we ‘gewoon’ weer naar buiten mogen, op reis gaan en er wel eens niet zijn.

Ring Video Doorbell 2
Zo zit hij straks voor de deur (Afbeelding: Ring)

De Ring Video Doorbell 2 is voorzien van een 1080p camera, waardoor je helder beeld krijgt. Wanneer iemand aanbelt, gaat er een signaal naar je telefoon en kun je daar zien wie er is. Mocht je op dat moment niet in huis zijn, dan is het mogelijk om met de persoon voor de deur te communiceren en te vertellen wat er eventueel moet gebeuren. Denk daarbij aan een bezorger waaraan je kunt vragen of hij of zij het pakketje bij de buren kan afgeven. Of wanneer een vriend onverwacht voor de deur staat, kun je vertellen dat je er niet bent. Het installeren moet makkelijk zijn en het is ook mogelijk om berichten te ontvangen wanneer iemand binnen de detectieruimte van de bel verschijnt, zodat je kinderen kunt afschrikken die belletje trek willen doen. Scoor hem hier. Wil je meer lezen over slimme gadgets? Neem dan eens hier een kijkje.

Reageer op artikel:
De Ring Video Doorbell 2 is nu voor de helft van de prijs te koop
Sluiten